MyHeritage DNA: Ny funktion – Forfædrenes Efternavne

MyHeritage DNA: Ny funktion – Forfædrenes Efternavne

Vi har netop tilføjet en ny funktion til DNA Matches; visningen af forfædrenes fælles efternavne for hvert match. Mange af vores brugere har efterspurgt denne funktion, når de har uploaded DNA-data til MyHeritage, og vi har lyttet. Funktionen gør DNA Matches endnu mere anvendelig for eksisterende brugere såvel som nye MyHeritage DNA-brugere.

“Forfædrenes Efternavne” refererer til dine forfædres efternavne såsom dine bedsteforældre, oldeforældre, etc. De spiller en væsentlig rolle i din forskning i familiens historie. Du vil på din DNA Matches side automatisk blive gjort opmærksom på, hvilke efternavne du og dine matches har til fællles. Et efternavn, som du og din match deler, kunne føre til identiteten af en fælles forfader, hvis DNA-segmenter I begge har arvet. Bemærk, efternavne bliver på nuværende tidspunkt betraget som et match, hvis de er identiske, men vi har planer om fonetisk understøttelse i den nære fremtid.

Her er nogle eksempler fra DNA Matches:

 

Flyt musen herover forfaderens efternavn I har til fælles for at få en hjælpebesked. Du vil kunne se, hvor mange af forfædrene hos din match og indehaver af stamtræet, der deler samme efternavn, ligesom du kan se den korteste slægtsforbindelse mellem dem og forfaderen med samme efternavn.

 

En af fordelene ved MyHeritage DNA er, sammenlignet med andre DNA-tjenester, at de fleste brugere på MyHeritage har omfattende stamtræer. Du vil derfor opleve med størstedelen af dine DNA Matches på MyHeritage, at de har stamtræer, du kan gennemse, så du kan opdage jeres præcise forhold. Dette gør Forfædrenes Efternavne-funktionen brugbar, fordi den hjælper dig med at separere hvede fra byg og fremhæve de matches, der er mere lovende end andre, mens du får lettere ved at komme i kontakt med din familie.

Muligheden for at søge efter matches ud fra forfædrenes efternavne bliver snart tilføjet.

Bestil en MyHeritage DNA-testpakke i dag så du kan få indsigt i din familiehistorie og etniske oprindelse, ligesom du kan benytte Forfædrenes Efternavne til at komme i kontakt med slægtninge, du deler forfædre med. Vi tilføjer snart flere funktioner til MyHeritage DNA, og vi er langt fra færdige med at implementere jeres forslag.