Søg gratis blandt 1 milliard folketællinger

For at fejre vores seneste milepæl – over 8 milliarder historiske optegnelser på SuperSearch – er vi glade for at kunne meddele, at vi gør alle vores store folketællingssamlinger fra USA, Storbritannien og Irland, Canada og Norden gratis for alle brugere i en uge!

 

Fra i går, mandag den 14. august, og i 7 dage frem, kræves der ikke noget data abonement for at få adgang til vores skattekiste af folketællinger; det er helt gratis. Du får adgang til i alt 94 samlinger der indeholder over 1 milliard folketællinger fra hele verden, og over 60 millioner folketællinger fra Danmark hvilket er meget mere end de andre nordiske lande!

Med vores tidligste folketællinger dateret helt tilbage til 1657, og de seneste der strækker sig frem til 1940, er disse optegnelser en glimrende måde at lære mere om dine forfædres liv og til at tilføje yderligere informationer til dit stamtræ.

Hvad kan folketællinger afsløre om din familie?

Folketællinger indeholder værdifulde oplysninger der bare venter på at blive opdaget. De giver en enestående indsigt til dine forfædres liv på tællingstidspunktet, hvilket gør dem til et grundlæggende fundament for din familiehistorieforskning.

Hver folketælling indeholder typisk detaljer som navne på husstandsmedlemmer, alder, fødesteder, bopæl, erhverv, indvandring, statsborgerskabsoplysninger, ægteskabsoplysninger, militærtjeneste og meget mere. I nogle lande blev religiøst tilhørsforhold også registreret.

Anvendt af regeringer over hele verden til at optælle befolkninger i genealogiens verden, kan folketællinger afsløre oplysninger om dine forfædres daglige liv der kan tilføjes til dit slægtstræ. Familier kan spores fra hver folketælling gennem årene, og ofte fra sted til sted i hele landet.

Folketællinger kan også føre til opdagelser af nye relationer og slægtninge. Du kan søge efter en forfader og opdage yderligere familiemedlemmer, eller venner der boede i samme husstand, som du ikke vidste noget om.

Hvilke optegnelser er gratis på MyHeritage?

Lande
USA

Storbritannien og Irland
Canada

Sverige

Finland

Danmark

 

Antal af folketællinger

 

 

700.465.273

 

213.519.384

 

28.167.687

 

46.583.546

 

33.428.981

 

62.057.547

År 1790–1940

 

1801–1911

 

1825–1911

 

1880-1920

 

1657–1915

 

1850–1930

 

 

Eksklusivt for MyHeritage

 

     

Husstandsundersøgelsesbog Sverige, 1880 – 1920

Finlands gejstlige optællinger og før-konfirmationsbøger, 1657-1915

Mange danske folketællinger

 

Link til søgning Søg gratis på folketællinger fra USA Søg gratis på folketællinger fra Storbritannien og Irland Søg gratis på folketællinger fra Canada Søg gratis på folketællinger fra Sverige Søg gratis på folketællinger fra Finland Søg gratis på folketællinger fra Danmark

Konklusion

For at fejre at vi har nået 8 milliarder optegnelser, er søgning og visning af alle vores store folketællinger helt gratis i ugen fra den 14. august til den 20. august. Dette dækker over én milliard folketællinger fra USA, Storbritannien, Irland, Canada, Sverige, Finland og Danmark. De er tilgængelige for brugere af MyHeritage samt personer der aldrig før har brugt MyHeritage.

Et MyHeritage Data abonnement er stadig nødvendigt for at se optegnelser fra andre samlinger, og for at gemme optegnelser i dit stamtræ eller bekræfte Record Matches med enhver samling.

Gå ikke glip af muligheden for at udforske en milliard folketællinger gratis! Hvis du ikke har brugt MyHeritage før, er dette en perfekt lejlighed for at prøve det.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Karina


  17. august 2017

  Laver slægtsforskning på navnet Grønbech

  • Ilan


   18. august 2017

   Jeg håber din slægtsforskning bliver en stor success 🙂
   Med venlig hilsen,
   Ilan, MyHeritage

 • Ingelise Neuert


  17. august 2017

  Hej.
  Hvordan søger jeg?
  Jeg leder efter efterkommere fra min far Jørgen Ulrich Jørgensen, født 7.7.1917-død 28.11.1957.
  Jeg ønsker at søge i Danmark, USA, England.
  Venlig hilsen
  Ingelise Neuert

  • Ilan


   18. august 2017

   Hej Ingelise,
   Du kan søge specifikt for folketællinger i Danmark på det her link som også er i bloggen: http://www.myheritage.dk/research/category-1700/nordiske-folketaellinger
   Du kan finde alle de relevante link til folketællinger i USA og England i tabellen.
   Jeg håber at du finder en masse efterkommere!
   Med venlig hilssen,
   Ilan, MyHeritage

 • Marion Gudme


  17. august 2017

  fint at det er gratis en uge