MyHeritage Julekalender 2017

Kommentarer.

Julen er manges – både hos voksne og børn – yndlingshelligdag. Det er en unik tid om året hvor familier forenes med glæde, lækker mad og gaver.

Med tanke på hvor speciel juletiden er, er det kun naturligt at mange mennesker ser frem til jul allerede i starten af december – og for nogle endnu tidligere da julelysene allerede lyser gader og stræder op fra midten af november! Nogle kulturer har skabt traditioner for at forkorte ventetiden indtil julens ankomst. I nogle lande i Europa er der opstået en tradition for julekalendere der løber fra 1. december til 24. december. Det hele begyndte i Tyskland med sognepræsten Gerhard Lang i starten af 1900-tallet. Han oprettede en kalender med 24 små nummererede vinduer. Vinduerne blev åbnet, én hver dag, og bag hvert vindue var en farvet figur limet til et kort.

Julekalender – Kilde: Wikipedia

Som årene er gået, er flere kræfter blevet sat ind på traditionen, og overraskelserne bag de små vinduer eller låger er blevet mere kreative. Mange virksomheder er gået med på idéen, og forretninger sælger hvert år flottere og større pakkekalendre med chokolader, legetøj, parfume, og alkohol. Der er nærmest ingen begrænsninger for fantasien i de nuværende kalendere, og gør tiden op til jul til en tid fyldt med overraskelser.

Pakkekalender. Billede: Flickr Makerist

Kunne du tænke dig en ny slags julekalender?

For i år har MyHeritage besluttet sig for at hoppe med på moden og levere overraskelser til dig hver dag i december op til juleaften. Du kan åbne en lille låge hver dag for at se hvilken overraskelse vi har forberedt til dig – men husk at du først kan starte den 1. december, og at du kun kan åbne én låge om dagen. Klik på dette link for at starte de daglige godter!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.