Del din historie med MyHeritage

Del din historie med MyHeritage

Hos MyHeritage elsker vi brugerhistorier, og vi har en hel hjemmeside dedikeret til dem. Historier om opdagelser inspirerer folk som leder efter deres familie, og opmuntrer dem der har ledt længe til ikke at give op.

MyHeritage søger brugere der, takket være MyHeritage DNA, har lavet særlige opdagelser gennem en DNA-test og/eller slægtsforskning, og har lyst til at dele disse historier og opdagelser med os.

Har du opdaget nye familiemedlemmer ved hjælp af en DNA-Match? Lærer du en fætter eller kusine at kende i Danmark eller udlandet som du ikke kendte til før? Har I planlagt at mødes igen, og holder du stadig kontakt med ham eller hende i dag? Har din DNA-test vist en særlig etnisk oprindelse som du ikke kendte til, og er i gang med at undersøge den nærmere? Har du stødt på unikke familiebreve eller fotografier? Har du fundet en forbindelse til en kendt slægtning? Eller har du en hel anden opdagelse som du vil fortælle om?

Kort sagt: Har du en særlig historie som du vil dele med os? I så fald vil vi utroligt gerne høre om den!

Send en e-mail med dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse og din historie til danmark@myheritage.com.

Vi ser frem til at læse din historie, og lover at du kommer til at høre fra os hvis du skriver!

Med venlig hilsen,

MyHeritage-teamet