MyHeritage Kundesupport er nu tilgængelig 24/7

Kommentarer.2

Hos MyHeritage tager vi kundesupport meget seriøst, og er glade for at kunne meddele at vi nu tilbyder kundesupport 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen! Vi er nok den første og eneste slægtsforsknings- og DNA-virksomhed der tilbyder support døgnet rundt.

Vores support-team omfatter nu 138 fuldtidsansatte, som har ansvaret for telefonopkald og håndtering af support-spørgsmål via email. Vi har ikke sparet på noget, og har fordoblet størrelsen på vores team i de sidste 6 måneder for at opjustere og give kortere ventetider for opkald og emails, samt for at kunne følge med den enorme vækst i vores forretning. Vi eksperimenterer også med en online chat-tjeneste, og tester andre platforme for at give dig flere måder at kontakte os på, og gøre det muligt for os at reagere hurtigere på dine spørgsmål. Medarbejderne i vores support-team taler 18 forskellige sprog flydende, for at sikre at de fleste af vores globale medlemmer kan modtage assistance på deres modersmål.

Der er millioner af brugere på MyHeritage. Hver måned kontakter mere end 100.000 kunder vores kundesupport. Omkring 45.000 af disse forespørgsler er telefonopkald, hvilket er dobbelt så mange som sidste år, og ca. 50.000 er emails, hvilket repræsenterer 15% vækst siden sidste år.

Her er nogle andre måder vores kundesupport er blevet forbedret for nyligt:

Det forbedrede online hjælpecenter er dit første skridt for detaljerede svar på et stort antal mulige spørgsmål.
Hjælpecentret indeholder mere end 700 opdaterede artikler på engelsk. Hjælpecenteret blev opdateret, og fungerer desuden rigtigt godt på mobilen. Hjælpecentret beder dig om at skrive et spørgsmål, og analyserer derefter automatisk dit spørgsmål og giver en liste over relevante artikler, som vi mener kan svare på dit spørgsmål. Denne metode har en succesrate på 87% blandt alle spørgsmål vi modtager.

Vi har forbedret telefonsvaresystemet i vores Support opkaldscenter.
Systemet kan nu tage dit konto-ID og, hvis relevant, dit DNA-sæt-nummer, så vores repræsentanter kan yde dig øjeblikkelig personlig assistance. For at ringe til support kan du bruge vores gratis numre (80 82 01 32 i Danmark) og have dit konto-ID klar hvis du bliver bedt om det. Du kan finde dit konto-ID ved at klikke på rullemenuen ved dit navn øverst på skærmen, når du er logget på MyHeritage.

Vores refunderingspolitik er nu mere venlig.
Vi har opdateret vores protokoller for at gøre det enklere og lettere at anmode om refundering.

Vi har øget størrelsen af kundesupport-teamet betydeligt.
Udover vores Israel-baserede kundesupportcenter, der i øjeblikket har 60 personer ansat, og vores Utah-baserede supportcenter med et team på 10 personer, har vi åbnet et nyt kundesupportcenter i Irland, hvor mere end 68 personer hjælper vores kunder døgnet rundt . Dette gør det muligt for os, at yde meget bedre support til vores brugere.

Ovenfor: MyHeritage kundesupport-team – Israel (klik for at zoome)

 

Ovenfor: MyHeritage kundesupport-team – Irland (klik for at zoome)

 

Her er en introduktion til nogle af de mennesker, der leder vores kundesupport-teams.

Yakir Lasry, VP Customer Relations, Israel

Yakir Lasry, VP Customer Relations

Yakir håndterer alle kundeorienterede aktiviteter hos MyHeritage, som omfatter kundesupport og salg.

I 2010 sluttede Yakir sig til MyHeritage, og opbyggede på egen hånd firmaets callcenter. De imponerende præstationer, førte til hans forfremmelse til at lede kundesupportafdelingen, hvor han har været ansvarlig for væsentligt at forbedre kundetilfredsheden og udvikle processer og materialer til optimering af kundeoplevelsen.

Når han ikke arbejder, er Yakir optaget af ishockey og boksning, mens han også er en stjernespiller på MyHeritage-fodboldholdet.

Tabea Naeder, Telefon Support Manager, Israel

Tabea Naeder, Telefon Support Manager

Tabea blev født i Tyskland, men har boet i mange andre lande. Efter hendes uddannelse med en bachelorgrad fra Canada i politik og historie, flyttede hun til Israel i 2011.

Hun har arbejdet inden for slægtsforskningsområdet siden 2014, og undersøgte arvinger af ejendomme der blev konfiskeret i Tyskland under anden verdenskrig. I 2015 gik hun fra at være en bruger af MyHeritage, til at arbejde som teknisk support ingeniør i det nye Tel Aviv-kontor.

Efter et år begyndte hun at styre den stadigt voksende supportafdeling i Tel Aviv. Hun nyder udfordringerne ved at styre en afdeling af folk fra 17 forskellige lande, som giver dedikeret support til brugere på mange forskellige sprog.

Tabea elsker at være udendørs, og især at tage på vandreture eller at rejse til eksotiske destinationer. Hun elsker at opleve nye madkulturer, og er tiltrukket af at danse når hun har mulighed for det.

Shlomi Ben Ami, Email Support Manager, Israel

Shlomi Ben Ami, Email Support Manager

Shlomi tilbragte sine første 4 år af sit liv i Israel før han flyttede til Tyskland, og boede der i de næste 30 år af hans liv. I Tyskland har han arbejdet i kundesupport i næsten 15 år for et lille softwarefirma, og brugte 80% af hans arbejdstid i Europa og til tider Nord- og Sydamerika, der yder support og kører installations- og implementeringsprojekter for banker og forsikringsselskaber.

Han sluttede sig til MyHeritage for næsten fire år siden som teknisk support ingeniør. Efter den første uge følte han allerede at det var et perfekt match, og vidste at han havde fundet stedet at bo. Halvandet år senere blev han forfremmet og accepterede udfordringen med at styre email support-teamet hos MyHeritage.

Shlomi elsker at fotografere, og i sin fritid rejser han til fjerntliggende lande hvor han forsøger at fange deres essens i de billeder han tager.

Daniel Scannell, Operations Manager, Irland

Daniel Scannell, Operations Manager

Daniel, som alle kalder Dan, har 5 års erfaring i kunderelationer, og har arbejdet med nogle af verdens mest kendte virksomheder. Han styrer nu MyHeritages voksende drift i Irland, der yder support via email, telefon og sociale medier til engelsktalende kunder.

Han tror på, at forståelsen af kundens rejse er nøglen til at levere gode kundeoplevelser, og at et sjovt og kreativt arbejdsmiljø, hvor medlemmer af teamet kan lære, dele indsigt og udvikle nye færdigheder, er kernen i at bygge det bedst mulige support-team.

Dan er et talnørd, og indrømmer at der ikke er noget han elsker mere end at dykke ned i et komplekst regneark. Han er passioneret med at oversætte komplekse data til indsigter der hjælper med at male et billede og fortælle en historie.

Simona Fedinova, Group Manager, Irland

Simona Fedinova, Group Manager, Irland

Simona har 10 års erfaring inden for kundeserviceindustrien. Hun startede i telekomindustrien, og arbejdede sig op gennem flere afdelinger, såsom træning, kvalitet og retail support. Efter at have været en del af en lang række brancher, valgte hun at blive en del af MyHeritage-ledelsen i Irland.

Hun er passioneret omkring at levere fantastiske oplevelser, ikke kun til kunderne, men også til medarbejdere. Hun er en problemløser, og er ikke bange for at rulle ærmerne op og arbejde hårdt, ligegyldigt hvor udfordrende opgaven er.

Simona er født og opvokset i Slovakiet, og har boet i Irland i de sidste 12 år. Hun går ofte i biografen, og er hun ikke at finde der, nyder hun at drikke en kop kaffe mens hun læser en god mysterieroman.

Opsummering

Tak fordi du tager dig tid til at lære om vores team. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får den allerbedste supportoplevelse i branchen, hvilket er grunden til at vi har fokuseret på at opbygge en stærk afdeling.

Vores specialister er her for dig, klar og tilgængelige, når du har brug for dem.

MyHeritage teamet

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Alexynior


  12. april 2018

  Mange mange tak 🙂

  • Ilan


   18. april 2018

   Det var så lidt