Yvette Corporons historie om tapperhed på Today Show

Kommentarer.

Den prisbelønnede og Emmy-vindende forfatter og producent, Yvette Manessis Corporon, blev for nylig interviewet på Megyn Kelly TODAY-showet om hendes bog “Something Beautiful Happened: A Story of Survival and Courage in the Face of Evil”.

Historien begyndte tilbage i november 2013, da Yvette kontaktede MyHeritage for at bede om hjælp til at finde efterkommerne af den jødiske skrædder, Savvas, fra Korfu, Grækenland. Savvas skjulte sig med sin familie på Ereikoussa under anden verdenskrig, og Yvette ville meget gerne finde ud af hvad der skete med hans familie efter krigen. MyHeritage accepterede udfordringen og indledte en genealogisk rejse for at afdække detaljerne om denne velbevarede hemmelighed. Vi lykkedes med at lokalisere efterkommere af familien i USA og i Israel, og deltog senere i genforeningen ved en officiel ceremoni på øen.

Kort tid efter at have hjulpet Yvette med at finde Savvas’ efterkommere, blev to af hendes familiemedlemmer på tragisk vis myrdet da en nynazist skød mod et lokalt jødisk samfundscenter.

Yvette fortalte om hendes følelsesladede historie i sin bog, og talte om den med TODAYs Megyn Kelly:

Vi har tre underskrevne eksemplarer af Yvetes bog som vi giver væk til tre heldige vindere!

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere under dette blogindlæg, eller under opslaget på Facebook, med en historie om tapperhed i din familie. De tre vindere vælges tilfældigt, og det underskrevne eksemplar af “Something Beautiful Happened” vil blive sendt til dem.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.