Gratis optegnelser fra militæret: Markering af 100-året for 1.verdenskrigs afslutning

Kommentarer.

Mellem 1914-1918 deltog mere end 100 lande i 1. verdenskrig. Det anslås, at der var omkring 37 millioner dødsfald i løbet af krigen, hvor 7 millioner civile og 10 millioner soldater blev dræbt i selve krigen.

I den 11. time på den 11. dag i den 11. måned i 1918, sluttede 1. verdenskrig officielt. Armistice-aftalen, underskrevet af Tyskland og de allierede, markerede en ende på den lange og smertefulde konflikt.

I år markerer vi 100 år siden “Armistice Day,” den dag hvor vi mindes dem der kæmpede og døde i krigen. Mindet om de ofre der blev lavet af de modige soldater fra hele verden, giver os en passende mulighed til at reflektere over de personlige bidrag som vores forfædre har gav.

Er du nysgerrig over hvad din familie lavede under 1. verdenskrig? For at fejre 100-året for 1.verdenskrigs afslutning, tilbyder vi gratis adgang til millioner af optegnelser fra militæret på MyHeritage SuperSearch fra i dag til og med den 16. november.

Militære optegnelser er værdifulde ressourcer der giver indsigt i livet for dem der tjente i militæret, såvel som for deres familier. Med disse optegnelser kan du lære om dine forfædre, ære deres minde og deres tjeneste til deres land. Ved at bevare disse oplysninger, historierne og billederne til kommende generationer, sikrer du at din families bidrag aldrig vil blive glemt.

Søg gratis i vores militærsamling for at lære mere om din families involvering i 1. verdenskrig og andre militære konflikter.

Var medlemmer af din familie involveret i 1. verdenskrig? Fortæl os om din families historier i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.