“Vi er alle en blanding” – MyHeritage DNA hjælper Borussia Dortmund-spillere med at opdage deres etniske oprindelse

Kommentarer.1

Vi er glade for at kunne annoncere en ny kampagne som vi har valgt at kalde “Vi er alle en blanding” i samarbejde med et af Europas største fodboldklubber, Borussia Dortmund (BVB). Fire Borussia Dortmund-spillere har allerede skrabet deres kinder og venter på deres MyHeritage DNA-resultater som vil afsløre deres unikke etniske “blandinger”.

Her kan du se hvad spillerne tror de vil opdage om dem selv:

Udover at ligge nummer et i den tyske superliga, Bundesligaen, og klare sig godt i UEFA Champions League, er holdet kendt for sine værdier om lighed, tolerance, anti-racisme og “fodbold for alle.” MyHeritage er stolt af at dele og støtte de samme værdier som ligger i vores firmas DNA. Ifølge den tyske MyHeritage DNA-database har over 99,4%(!) af alle tyskere som er blevet testet, mere end én etnicitet i deres resultater – de har “blandede” etniske grupper. For flere statistikker om etniciteter i Tyskland og andre lande, kan du besøge Etniciteter over hele verden på vores hjemmeside.

Denne forgangne somme udløste en fornyet interesse i familiehistorie for både BVB-spillere og fans. Patrick Owomoyela, en tidligere BVB-spiller og legende i klubben, sluttede sig til BVB’s sommerturné og blev meget overrasket da han fandt ud af at han havde skandinaviske rødder.

Patrick Owomoyela,
Patrick Owomoyela

Han har altid kendt til hans nigerianske etnicitet da hans far var fra Nigeria, men han havde aldrig forestillet sig, at en del af hans DNA var skandinavisk. Patrick sætter pris på sin unikke etniske “blanding”, og opmuntrer de fire spillere til at udforske deres egne etniske baggrunde og forstå hvordan “Vi alle er en blanding.”

Fire Borussia Dortmund-spillere – Mario Götze, Maximilian Philipp, Julian Weigl og Marwin Hitz – har accepteret udfordringen og er ved at afdække deres “blandede” etniske oprindelse. Følg med når vi snart afslører deres opsigtsvækkende DNA-resultater!

From Left to Right, Mario Gotze, Maximillian Phillipe, Marwin Hitz and Julian Weigl swabbing their cheeks for MyHeritage DNA
Fra venstre til højre: Mario Götze, Maximillian Phillipe, Marwin Hitz og Julian Weigl skraber deres kinder med MyHeritage DNA

Med et simpelt 2-minutters kindskrab, giver MyHeritage DNA dig et etnicitetsestimat, hvilket er en procentvis fordeling af de geografiske områder dine forfædre kom fra, blandt vores 42 etniciteter. MyHeritage DNA hjælper dig også med at finde slægtninge du ikke kendte til, gennem jeres fælles DNA. Disse slægtninge – dine DNA-matches – kan hjælpe dig med at lære mere om din familie og opdage fælles forfædre.

Kan du gætte spillernes etniciteter? Skriv dine gæt i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Hening christensen


    12. november 2018

    Er alle sammen fra europa