Gratis ægteskabsoptegnelser i anledning af Valentinsdag

Gratis ægteskabsoptegnelser i anledning af Valentinsdag

Kommentarer.

Kender du dine forfædres kærlighedshistorier? Hvordan mødtes og lærte dine bedsteforældre hinanden at kende? I anledning af Valentinsdag, giver vi fra 10.-22. februar gratis adgang til alle kærlighedsrelaterede optegnelser i vores enorme samlingskatalog af historiske optegnelser. Der kræves intet data-abonnement, så du kan søge dine forfædres ægteskabsoptegnelser i alle samlinger fra Europa, USA og resten af verden!

Søg gratis i ægteskabsoptegnelser på SuperSearch™

Ægteskabsoptegnelser er vigtige for slægtsforskning, da de udover at indeholde informationer om bruden, brudgommen og deres bopæl da ægteskabet indtræffede, ofte også indeholder yderligere informationer som fødselsdatoer, fødesteder, erhverv samt religiøse tilhørsforhold. Ofte vil en ægteskabsattest også indeholde informationer om forældrene til bruden og brudgommen, herunder deres navne og fødesteder. Hver stat og land har forskellige krav til disse informationer, så forskellige optegnelser har varierende data.

♥ ♥ Glædelig Valentinsdag! ♥ ♥

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Kirsten agerskov


    21. februar 2019

    Jeg vil gerne vide mere om min mors og fars ægteskab
    Catharina Christine christense