Gratis adgang til alle danske og finske optegnelser

Kommentarer.

Vi har fornøjelsen af at kunne meddele, at vi giver GRATIS adgang – uanset om man har abonnement med MyHeritage eller ej – til alle danske og finske historiske optegnelser på MyHeritage fra 6.-12. maj 2019.

Søg gratis i vores danske og finske optegnelsessamlinger nu.

Få mere at vide om disse værdifulde nordiske samlinger:

Danske optegnelser

De 105 millioner danske optegnelser på MyHeritage indeholder værdifulde data, der kan forbedre din slægtsforskning.

Danske folketællinger, 1787–1940: Danmark har nogle af de mest konsekvente og omfattende folketællinger i verden, og det gør disse 43 millioner optegnelser (der indeholder affotograferinger af de originale dokumenter) til en skattekiste for slægtsforskere.

Danske kirkebøger, 1576–1919: De 48 millioner optegnelser i denne samling (med affotograferinger af de originale dokumenter) viser de vigtigste oplysninger om alle i Danmark. Det var præsterne, der på vegne af staten dokumenterede fødsler, vielser og dødsfald i kirkebøgerne.

MyHeritage tilbyder også danske optegnelser om militærtjeneste, udvandring og skifteprotokoller som supplement til folketællingerne og kirkebøgerne, der også har oplysninger om dåb og begravelser.

Søg i vores danske samlinger nu.

Finske optegnelser

De 48,6 millioner finske optegnelser på MyHeritage er fra de vigtigste samlinger i finsk slægtsforskning.

Finske kirkelige optællinger og før-konfirmationsbøger, 1675–1915: I Finland blev børn registrerede i før-konfirmationsbøger, indtil de var ca. 15 år, mens voksne blev dokumenteret i kirkelige optællinger. De kirkelige optællingsbøger og før-konfirmationsbøgerne indeholder 33,3 millioner optegnelser og indeholder affotograferinger af de originale dokumenter.

MyHeritage har også 15,3 millioner optegnelser fra Finland om dåb, vielser og begravelser tilbage fra 1657.

Søg i vores finske samlinger nu.

Som ledere i nordisk slægtsforskning, fortsætter vi med at digitalisere nye optegnelsessamlinger for at hjælpe dig med at lære mere om dine forfædres liv og afdække din families fortid.

Fortæl os hvad du opdager i samlingerne!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.