Gratis ægteskabsoptegnelser i anledning af Valentinsdag!

Kommentarer.

Der er kærlighed er i luften! I anledning af Valentinsdag tilbyder vi GRATIS adgang til 446 millioner ægteskabsoptegnelser i en begrænset periode fra 14. til 18. februar! Lær mere om de store kærlighedshistorier i dit slægtstræ i vores enorme kærlighedsrelaterede samlinger.

Søg i alle ægteskabsoptegnelser på www.myheritage.dk/marriage-records.

De gratis ægteskabssamlinger på MyHeritage inkluderer 148 samlinger med i alt 446.036.567 optegnelser fra hele verden: USA, Danmark, England, Tyskland, Mexico, Holland, Spanien, Canada, Frankrig, Australien, Norge, Sverige, Italien, Brasilien, Chile, Peru, Irland, Bolivia, Finland, Schweiz, Indien, Argentina, Ecuador, Guatemala, Columbia, Portugal, Belgien, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Østrig og mange flere!

Ægteskabsattester er en fantastisk ressource til familieoplysninger og indeholder typisk brudens og brudgomens navne, aldre og fødesteder. I nogle tilfælde har dokumenterne navnene på forældrene til bruden og brudgommen, såvel som bopælens adresse efter brylluppet.

Fra den nylige samling Nord Civil Marriages fra 1792-1937 findes for eksempel ægteskabsregistret for forældrene til den franske præsident, Charles de Gaulle. De Gaulles forældre – Henri Charles Alexandre De Gaulle og Jeanne Caroline Marie Maillot – giftede sig i byen Lille den 30. juli 1886.

Marriage record of Charles De Gaulle’s Parents, Henri Charles Alexandre De Gaulle and Jeanne Caroline Marie Maillot, 1886
Ægteskabsoptegnelse for Charles De Gaulle forældre, Henri Charles Alexandre De Gaulle, og Jeanne Caroline Marie Maillot, 1886

Dette er kun en af de mange skatte, som findes i disse samlinger. Hvilke af familiens skatte vil du opdage? Start din søgning nu for at finde ud af det: www.myheritage.dk/marriage-records.

Glædelig Valentinsdag!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.