COVID-19-opdatering og vigtigheden af social distancering

COVID-19-opdatering og vigtigheden af social distancering

Kommentarer.

Vi ønsker at opdatere jer om, at alt går godt med MyHeritage.

Da vores medarbejderes sikkerhed har højest prioritet for os, har vi fra i går formiddag krævet, at de alle skiftede til at arbejde hjemmefra, og vi har midlertidigt lukket alle vores fysiske kontorer. Vi har erfaring med fjernarbejde og er godt forberedt på det, og vi vil fortsat betjene vores brugere på denne måde.

Hos MyHeritage praktiserer vi nu social distancering til fulde, og vi opfordrer vores medarbejdere til også at gøre det i deres daglige liv. Dette er også vores stærke anbefaling til vores brugere og offentligheden. Social distancering – at undgå offentlige rum og reducere fysisk nærhed til andre mennesker uden for ens nærmeste familiemedlemmer til absolut minimum – er kritisk i den globale kamp mod COVID-19-pandemien. Ifølge medicinske eksperter kan vi ved at “flade kurven ud” for infektion, forhindre at virussen overvælder sundhedsvæsenet og hjælpe med at sikre, at enhver der har brug for lægehjælp, får adgang til den. Vi inviterer dig til at læse mere om fordelene ved social distancering, som illustreret gennem nyttige simuleringer i denne Washington Post-artikel.

Hold jer selv, jeres familier og jeres omgivelser i sikkerhed. Vi vil være her med forslag, idéer og inspiration inden for familiehistorie, for at hjælpe dig med at komme igennem disse vanskelige tider med underholdene aktiviteter. Så hold dig opdateret.

Vi ønsker jer alle et godt helbred.

MyHeritage-teamet

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.