Bliv hjemme-tilbud: Laveste pris nogensinde på MyHeritage DNA

Bliv hjemme-tilbud: Laveste pris nogensinde på MyHeritage DNA

Kommentarer.

Dit helbred og sikkerhed betyder alt for os på MyHeritage. I lyset af den globale situation der udfolder sig for øjeblikket, opfordrer vi kraftigt alle vores brugere til at praktisere social distancering og nøje at overholde de instruktioner, der er blevet givet af regeringen og sundhedsmyndighederne.

Vi ved, at det ikke er nemt at blive hjemme konstant, og vi vil gerne gøre hvad vi kan for at gøre situationen lidt bedre. Af den grund har vi besluttet at tilbyde MyHeritage DNA-sættet med stor rabat i løbet af hele april måned.

Bestil til DNA-sæt nu

MyHeritage DNA-sæt sendes til din hjemmeadresse, og du kan tage testen derhjemme. Du vil modtage dine resultater inden for 4-6 uger og de vil være tilgængelige online. Du modtager en e-mail, når de er klar.

Vi er klar over, at et DNA-sæt til nedsat pris ikke vil få vanskelighederne med at være hjemme til at forsvinde eller lindre den bekymring du måtte opleve for dine nærmeste. Vi mener dog, at det er vigtigt at have noget at se frem til i disse usikre tider, og vi håber, at muligheden for at lære om din oprindelse og finde nye familiemedlemmer vil hjælpe med at bringe lidt glæde og spænding til dig og din familie i denne tid. Det kan også være en fantastisk gave at sende til et familiemedlem, som du ikke kan besøge for øjeblikket.

Bliv hjemme-tilbudet slutter den 30. april. Klik her for at købe dit sæt.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.