Gratis adgang til alle fødselsoptegnelser!

Gratis adgang til alle fødselsoptegnelser!

Kommentarer.

Vi har glæden af at kunne annoncere, at vi tilbyder gratis adgang til alle fødselsoptegnelser på MyHeritage fra 10.-16. juli 2020!

Søg efter fødselsoptegnelser på MyHeritage nu

MyHeritage er stolte af at have en omfattende skattekiste med 104 samlinger af fødselsoptegnelser, der indeholder mere end 1 milliard optegnelser fra hele verden. Blandt optegnelserne i vores samling, kan du også søge og se 8.678.994 optegnelser gratis i samlingen Danmark, barnedåb, 1618-1923.

Fødselsoptegnelser er et perfekt sted at starte, når du vil forske i dine forfædre og giver et vigtigt glimt af det øjeblik, hvor deres liv begyndte. Hvor skete det? På hvilken dato og hvilket tidspunkt? Hvem var til stede ved fødslen, og hvem registrerede den? Du vil muligvis lære svarene på disse spørgsmål fra en fødselsoptegnelse.

Fødselsoptegnelser udstedes typisk inden for få dage efter en fødsel og indeholder forældrenes navne. De indeholder også yderligere oplysninger om forældrene, såsom deres egne fødesteder, deres aldre, antallet af tidligere børn eller deres religiøse tilknytning.

Før det 20. århundrede fandt fødsler for det meste sted i hjemmet, så mange fødselsoptegnelser fra denne periode viser også adresser.

Normalt er de fleste af disse optegnelser kun fuldt tilgængelige for betalte abonnenter af MyHeritage, men fra den 10. juli indtil den 16. juli kan du få adgang til dem gratis, også selvom du ikke er en betalt abonnent. Dette er en fantastisk mulighed for brugere der har ønsket at få adgang til fødselsoptegnelser på MyHeritage, men ikke har haft mulighed for at have et abonnement.

Er du klar til at udforske nye detaljer om dine forfædres fødsler? Søg i samlingen af fødselsoptegnelser nu!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.