MyHeritage online begivenheder i august

MyHeritage online begivenheder i august

Kommentarer.

Det har været endnu en god måned for online begivenheder på MyHeritage, og vi er glade for at præsentere jer som tidsplanen i august. Disse fascinerende og informative sessioner er en god måde at lære mere om slægtsforskning og mestre funktionerne på MyHeritage fra komforten af dit hjem – helt gratis.

Selv hvis du ikke altid har mulighed for at være med live, kan du stadig nyde alle indspillede Facebook Live-sessioner i afsnittet Videoer på MyHeritages Facebook-side. Mange af webinarerne er tilgængelige gratis på MyHeritages uddannelsescenter.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation. Du kan finde nogle af sessionerne vi har planlagt på danske til vores danske Facebook-side herunder, men hold dig opdateret på siden da vi vil planlægge endnu flere i den nærmeste fremtid.

5. august kl. 15:00

Emne: Slægtsforskning Q&A

Oplægsholder: Daniel Horowitz

Beskrivelse: MyHeritages slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, vil svare på alle spørgsmål du har om slægtsforskning.

6. august kl. 19:00 – PÅ DANSK

Emne: Få et overblik over dine etnicitetsestimater

Oplægsholder: Camilla Hansen

Beskrivelse: Den danske support-medarbejder, Camilla Hansen, vil give et overblik over hvordan du læser dine etnicitetsestimater efter du har taget en MyHeritage DNA-test.

10. august kl. 8:00

Emne: Australske ressourcer på MyHeritage

Oplægsholder: Shauna Hicks

Beskrivelse: Forfatter og slægtsforsker, Shauna Hicks, vil give et overblik over det væld af ressourcer, der er tilgængelige for personer på MyHeritage som har australske rødder.

12. august kl. 20:00

Emne: Udvikling af din egen forskningsplan

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Den mangeårige slægtsforsker, James Tanner, vil tilbyde rådgivning om udvikling af en solid forskningsplan, der hjælper dig med at fokusere på dine mål og udføre din forskning mere effektivt.

13. august kl. 19:30 – PÅ DANSK

Emne: Forbedret søgning i MyHeritages samlinger

Oplægsholder: Maja Ifergan

Beskrivelse: Den erfarne danske support-medarbejder, Maja Ifergan, vil give en rundtur i det forbedrede udgave af MyHeritages søgemaskine, som gør det nemmere at finde de optegnelser du leder efter.

17. august kl. 20:00

Emne: Håndværk med slægtsforskning

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Find dine kreative kræfter frem med denne sjove session med slægtsforsker og underviser Thomas MacEntee, om at omdanne din forskning til kunst.

19. august kl. 20:00

Emne: Spor dine immigrantforfædre med MyHeritage

Oplægsholder: Lisa Alzo

Beskrivelse: Den erfarne slægtsforsker og forfatter, Lisa Alzo, vil vise dig hvordan du kan spore dine indvandrerforfædre ved hjælp af de omfattende samlinger af indvandringsrelaterede optegnelser på MyHeritage.

24. august kl. 20:00

Emne: Opdag uventede spor i gamle familiefotos

Oplægsholder: Lisa Lisson

Beskrivelse: Forfatter, underviser og slægtsforsker Lisa Lisson vil vise dig en ny måde at kigge på gamle familiefotos, der kan afsløre detaljer, som du måske ikke har kendt til tidligere.

26. august kl. 20:00

Emne: Papirfiler og digitale filer: Idéer til organisering af din slægtshistorie

Oplægsholder: Joshua Taylor

Beskrivelse: Nu hvor du har alle disse oplysninger om dine forfædre, hvordan organiserer du dem? Den populær foredragsholder og forfatter om slægtsforskning, Joshua Taylor, vil dele sine eksperttips.

31. august kl. 20:00

Emne: DearMYRTLEs hurtige tips for nybegyndere i slægtsforskning

Oplægsholder: Pat Richley-Erickson

Beskrivelse: Pat Richley-Erickson, forfatter af den prisvindende slægtsforskningsblog DearMYRTLE, vil dele nogle hurtige tip til dem, som netop er startet på deres rejse i slægtsforskningens verden.

Spørg Eksperten

Vores populære Spørg Eksperten-sessioner med slægtsforskningsekspert på MyHeritage, Daniel Horowitz, fortsætter med at blive holdt på en ugentlig basis på torsdage kl. 19:00. Nedenfor finder du emnerne til kommende sessioner. Klik på linket og udfyld formularen for at tilmelde dig.

Torsdag den 6. august, kl. 19:00

Emne: Family Tree Builder: Avancerede funktioner II

Beskrivelse: Family Tree Builder er en robust software, som kan hjælpe dig med at tage din slægtsforskning til det næste niveau. Lær om mere avancerede funktioner i dette værktøj, og hvordan de kan hjælpe dig med at lave et ekstremt detaljeret, nøjagtigt slægtstræ.

Klik her for at tilmelde dig til Family Tree Builder: Avancerede funktioner II.

Torsdag den 13. august, kl. 19:00

Emne: Open Mic: Stil dine spørgsmål om MyHeritage

Beskrivelse: Vær klar til at snakke, når Daniel Horowitz giver dig chancen for at stille dine spørgsmål som han vil besvare live. Send gerne spørgsmål på forhånd til webinars@myheritage.com.

Klik her for at tilmelde dig til Open Mic: Stil dine spørgsmål om MyHeritage.

Torsdag den 20. august, kl. 19:00

Emne: Indtastning af adoptivforældre

Beskrivelse: MyHeritage giver dig mulighed for at angive om dine forældre er biologiske eller adoptivforældre – og du kan endda tilføje begge dele. Lær hvordan du navigerer på MyHeritage for at lave både et biologisk- og et adoptivtræ.

Klik her for at tilmelde dig til Indtastning af adoptivforældre

Torsdag den 27. august, kl. 19:00

Emne: Quiz: MyHeritage og generel viden om slægtsforskning

Beskrivelse: Hvor meget ved du om MyHeritage? Deltag i quizzen og vind præmier med din viden om MyHeritage-funktioner og slægtsforskning.

Klik her for at tilmelde dig til Quiz: MyHeritage og generel viden om slægtsforskning.

Vi ser som altid frem til at se dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.