MyHeritage online begivenheder i september

MyHeritage online begivenheder i september

Kommentarer.

Som de mange senste måneder, er vi i resten af september igen klar til at tilbyde dig fantastiske online live-sessioner for at hjælpe dig med at tage din slægtsforskning til det næste niveau!

Vores live-sessioner bliver givet af topeksperter inden for slægtsforskning, familiehistorie og DNA, og du kan stille dine spørgsmål og interagere med underviserne i mens de giver deres præsentation. Selv hvis du ikke har mulighed for at deltage i live-begivenhederne, kan du stadig nyde godt af alle de optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Danmarks Facebook-side eller den engelske MyHeritage Facebook-side


Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

9. September kl. 20:00 

Emne: DNA Q&A

Oplægsholder: Diahan Southard

Beskrivelse: Diahan Southard, grundlægger af din DNA-guide, vil besvare dine spørgsmål om fortolkning af dine DNA-resultater.

14. september kl. 20:00

Emne: Væsentlige vaner for at blive en bedre slægtsforsker

Beskrivelse: Diana Elder og Nicole Dyer

Description: Nøjagtig og grundig slægtsforskning handler om gode vaner. I denne session vil mor og datter duo, Diana Elder og Nicole Dyer, grundlæggerne af FamilyLocket.com, vise dig hvilke væsentlige vaner der kan hjælpe dig med at blive en bedre forsker.

16. september kl. 20:00

Emne: Skoledage og dine forfædre: Forskning i skoleoptegnelser

Oplægsholder: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker, arkivchef og historiker, vil vise dig, hvordan du finder fascinerende oplysninger om dine forfædre i skoleoptegnelser.

17. september kl. 19:30 – PÅ DANSK

Emne: Priivatindstillinger på MyHeritage

Oplægsholder: Camilla Hansen

Beskrivelse: Den danske support-medarbejder, Camilla Hansen, vil gennemgå alle privatindstillinger på MyHeritage.

21. september kl. 15:00

Emne: HVAD bruger du til din slægtsforskning ?!

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slægtsforskningsekspert og underviser, Thomas MacEntee, vil vise dig nogle af de mindre konventionelle ressourcer, du kan benytte dig af i din slægtsforskning.

23. september kl. 13:00

Emne: Hints og tips til britisk forskning ved hjælp af MyHeritage

Oplægsholder: Caroline Gurney

Beskrivelse: Den britiske slægts- og historisk forsker, Caroline Gurney, vil dele specielle tricks og tip til at undersøge dine britiske forfædre på MyHeritage.

30. september kl. 20:00

Emne: Arbejd med forskellige visninger af familietræer på MyHeritage

Oplægsholder: Uri Gonen

Beskrivelse: Uri Gonen, vores Senior VP for Product Management, vil vise dig, hvordan du bruger de 4 trævisninger på MyHeritage til at få mest muligt ud af de unikke funktioner i hver af dem.

Spørg Eksperten-sessioner

Disse webinarer med vores slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, dækker en bred vifte af emner. Sessionerne er gratis, men tilmelding er påkrævet. Klik på det link, der er angivet for hver session nedenfor, for at tilmelde dig.

September 10 kl. 19:00

Emne: Set the Record Straight: Sådan rapporterer du fejl i optegnelser hos MyHeritage 

Beskrivelse: Har du nogensinde stødt på en optegnelse med forkerte oplysninger? På MyHeritage kan du rapportere fejlen og komme med forslag for at fixe den. Lær hvordan i denne session.

Klik her for at tilmelde dig til Set the Record Straight: Sådan rapporterer du fejl i optegnelser hos MyHeritage.


17. september kl. 19:00

Emne: FTB eller Web: Hvilken har jeg brug for? Hvilken er bedst?

Beskrivelse: Offline-softwaren Family Tree Builder og online træerne på MyHeritage har hver deres fordele og ulemper. Lær hvordan du vurderer, hvilken af disse muligheder der fungerer bedst for dig.

Klik her for at tilmelde dig til FTB eller Web: Hvilken har jeg brug for? Hvilken er bedst?

24. september kl. 19:00

Emne: Skjulte skatte på MyHeritage: Årbøger

Beskrivelse: Årbøger er en meget overset ressource, der kan give mange detaljer om vores forfædres liv. Lær hvordan du får mest muligt ud af denne mindre kendte, men meget værdifulde samling på MyHeritage.

Klik her for at tilmelde dig til Skjulte skatte på MyHeritage: Årbøger

Vi ser som altid frem til at se dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.