Gratis adgang til alle dødsoptegnelser i anledning af allehelgensdag

Gratis adgang til alle dødsoptegnelser i anledning af allehelgensdag

Kommentarer.

Allehelgensdag fejres i mange traditionelle kristne samfund som en dag for at ære minderne om ens forfædre. Hvilken bedre måde at ære dine forfædre end at lære flere detaljer om deres liv og opdage deres historier?

Derfor åbner vi alle vores dødsrelaterede samlinger af historiske optegnelser – døds-, begravelses-, kirkegårds- og nekrologoptegnelser – og give gratis adgang i weekenden for allehelgensdag 29. oktober til 2. november!

Søg blandt de gratis optegnelser her

Optegnelser for død, begravelse, kirkegård og nekrologer er vigtige ressourcer til slægtshistorisk forskning. Dødsattester udstedes typisk inden for få dage efter et dødsfald og kan indeholde mange detaljer om en persons liv, såsom deres alder ved dødsfaldet, fødested, forældrenes navne og oprindelse og dødsårsagen. Navnet på den person, der leverede disse oplysninger, bliver også nævnt i nogle tilfælde, og det kan være et vigtigt spor, som kan hjælpe dig med at finde nye slægtninge.

Begravelses- og kirkegårdsoptegnelser kan supplere dødsattester og tilbyde yderligere informationer, mens nekrologer kan give mange detaljer om personens liv: deres interesser, beskæftigelse, lidenskaber og forbindelser i samfundet.

MyHeritage tilbyder 153 samlinger i denne kategori, der i alt indeholder 548.923.579 optegnelser. Normalt er de fleste af disse samlinger gratis at søge i, men kræver et betalt MyHeritage-abonnement for at se den komplette optegnelse og gemme oplysningerne til dit slægtstræ. Men i løbet af denne tidsbegrænsede periode, vil du få chancen for at drage fuld fordel af alle optegnelserne i samlingen helt gratis.

Dette er en perfekt mulighed for brugere uden et betalt abonnement for at få adgang til og disse optegnelser! Så dyk ned og se, hvad du kan lære om dine forfædre.

Søg i døds-, begravelses-, kirkegårds- og nekrologoptegnelser her

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.