MyHeritage online begivenheder i oktober

MyHeritage online begivenheder i oktober

Kommentarer.

Vi håber, at du har været glad for vores onlinetilbud i løbet af september! Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vi har endnu en måned fyldt med lærerige online begivenheder i vente.

Vores gratis live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægsholderen i løbet af begivenheden. Selvom du ikke kan være med live, kan du stadig se alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden. Sessionerne vil også kunne ses på MyHeritage Vidensbase.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

12. oktober kl. 8:00

Emne: Dykke dybere ned i australske optegnelser på MyHeritage

Oplægsholder: Shawna Hicks

Beskrivelse: Forfatter og slægtsforsker Shauna Hicks vil give et kigge nærmere på de australske ressourcer, der er tilgængelige på MyHeritage.

14. oktober kl. 15:00

Emne: Passagerlister: En indsigt i fremmede lande og et tidligere liv

Oplægsholder: Marissa Gardner

Beskrivelse: Marissa Gardner fra Legacy Tree Genealogists vil udforske magien ved optegnelser i passagerlister og vise dig, hvad du kan lære af dem om dine forfædres liv.

21. oktober kl. 20:00

Emne: En oversigt over AutoGrupperinger

Oplægsholder: Roberta Estes

Beskrivelse: Roberta Estes fra DNA eXplain vil vise dig, hvordan værktøjet MyHeritage AutoGrupperinger kan hjælpe dig med at løse DNA-match-mysterier.

28. oktober kl. 20:00

Emne: Scantastisk! Bedste tip til scanning af familiefotos LIVE!

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slægtsforsknings- og teknologiekspert Thomas MacEntee vil give en praktisk demonstration af hans bedste praksis og tips til at scanne gamle familiefotos.


Spørg Eksperten

Disse webinarer med vores slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, dækker en bred vifte af emner. Sessionerne er gratis, men tilmelding er påkrævet. Klik på det link, der er angivet for hver session nedenfor, for at tilmelde dig.

8. oktober kl. 19:00

Emne: Import af en GEDCOM til MyHeritage

Beskrivelse: Der er rigtig mange grunde til, at det er en god idé at have dit slægtstræ på MyHeritage. Lær hvordan du tilføjer et træ lavet på en anden platform til MyHeritage ved hjælp af en GEDCOM-fil.

Klik her for at tilmelde dig til Import af en GEDCOM til MyHeritage

15. oktober kl. 19:00

Emne: Brug af MyHeritage-mobilappen til at indtaste oplysninger om dine slægtninge

Beskrivelse: MyHeritage-mobilappen gør det let at indtaste vigtige oplysninger om dine slægtninge og forfædre, mens du er på farten. Lær at tilføje fakta til dit slægtstræ ved hjælp af appen, og at bruge lydoptageren – en unik funktion eksklusiv til appen – til at optage dine slægtninges minder i deres egne stemmer.

Klik her for at tilmelde dig til Brug af MyHeritage-mobilappen til at indtaste oplysninger om dine slægtninge

22. oktober kl. 19:00

Emne: Skjulte skatte på MyHeritage: Vejvisere

Beskrivelse: MyHeritage’s U.S. City Directories collection is so much more than a supplement to missing U.S. census records. Learn how to leverage this powerful resource to gain insight into the lives of your ancestors.

MyHeritages samling af vejvisere fra USA er meget mere end et supplement til manglende amerikanske folketællingsoptegnelser. Lær hvordan du udnytter denne kraftfulde ressource for at få indsigt i dine forfædres liv.

Klik her for at tilmelde dig til Skjulte skatte på MyHeritage: Vejvisere

29. oktober kl. 19:00

Emne: MyHeritage succeshistorier – Casestudie: Clare Reay

Beskrivelse: Hør den utrolige fortælling – præsenteret på The TODAY show – om en mor og datter, som blev separeret i Auschwitz, hvis børn lykkedes med at finde hinanden 75 år senere takket være MyHeritage. Lær hvordan MyHeritages forskningsteam formåede at kaste mere lys på historien.

Klik her for at tilmelde dig til MyHeritage succeshistorier – Casestudie: Clare Reay

Vi ser som altid frem til at se dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.