Nyhed: Forvandl dine MyHeritage familiefotos til smuk vægkunst.

Kommentarer.

Vi er glade for at kunne annoncere, at MyHeritage-brugere nu nemt kan gøre deres familiefotos på MyHeritage til smuk vægkunst! Vi har lavet en produktintegration med Mixtiles og sørget for, at MyHeritage-brugere får eksklusive rabatter på op til 30%, når de bestiller flere printede fotos såvel som gratis forsendelse til hele verden!

Se denne korte video for at lære mere om det:

Mixtiles er en førende global tjeneste inden for trykt vægkunst. De udskriver smukke 20×20 cm fotofliser, der kan klistres fast på dine vægge uden hammer eller søm. Dette gør dem til en fantastisk gave at give til dem du holder af, især dem der elsker nostalgiske fotos.

Hvis du har prøvet MyHeritages kraftfulde fotoværktøjer – Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ – til at omdanne dine familiefotos til fantastiske billeder i fuld farve og høj kvalitet, har du nu en enestående mulighed for at få resultaterne til at blive vist frem i dit hjem… eller give dem du holder af en helt unik gave. Alt sammen med kun få klik! Mens folk bruger mere tid derhjemme i løbet af 2020 end nogensinde før, er der ikke noget bedre tidspunkt at lysne dit hjem op, med fotos der giver dig glæde, og minder dig om de personer du elsker højest.

MyHeritages grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, var personen der kom på ideen om at samarbejde med Mixtiles. Han er selv fascineret af familiefotos i det omfang, at han samlede mere end 100.000 historiske fotos af sin familie og ledte efter en måde at gøre dem til smukke gaver til sine familiemedlemmer. Han arrangerede en overraskelsesgave af Mixtiles til sin mor, Sara. Disse fotos var før bestillingen blevet gjort skarpere og mere fokuseret ved hjælp af MyHeritage Photo Enhancer, og nogle var blevet farvelagt med MyHeritage In Color™. Gilads mor var i ekstremt glad over at modtage gaven!

Seks af de Mixtiles, som nu hænger stolt i Gilads mors soveværelse

Gilad gav lignende gaver til sine søstre. Det er en gave, som alle elsker at modtage. Derefter besøgte Gilads tante, Tzipporah, Sara og kommenterede, at hun elsker billederne, og Gilad glædede hende på hendes fødselsdag med en gave på 20 Mixtiles, som hun kunne nyde og give nogle af til sine børn og børnebørn.

Tzipporah skrev “Wow! Jeg har lige modtaget billederne, og jeg har ingen ord til at beskrive hvor glad jeg er. Tusind tak!” Efter et par dage skrev hun igen: ”Jeg er ikke stoppet med at blive begejstret for billederne. De tager mig mange år tilbage – til kære mennesker i mit liv og til glade barndomsminder. ”

De 20 Mixtiles Gilad gav til sin tante

Mixtiles er ekstremt lette og har et specielt klæbemiddel, der gør dem lette at hænge på væggen hvor som helst. Der er hverken brug for at hamre eller bore, De skal blot klistres på, der hvor du vil have dem: de klæber let og fast til enhver overflade og efterlader ingen rester eller skader efter du fjerne dem. Hvis du beslutter dig for at flytte dem, skal du blot tage dem ned og klæbe dem et andet sted.

Det firkantede format og den nemme konfiguration af disse fliser, giver en unik fordel, når du vil vise sine familiefotos frem. Du kan bestille en blanding af nylige og historiske fotos og vise dem side om side for at understrege familiens ligheder og illustrere visuelle forbindelser mellem generationerne!

At omdanne dine MyHeritage-fotos til fantastisk vægkunst kan ikke gøres på en nemmere måde. Du skal blot uploade dine fotos til MyHeritage, vælge de originale fotos eller farvelægge og forbedre dem, og derefter bestille din vægkunst. Du får gratis dør-til-dør-forsendelse over hele verden og eksklusive rabatter, der varierer fra land til land.

Hvis du bestiller til Danmark kan du drage fordel af følgende rabatter:

  • 20% rabat for bestilling af 3 eller flere Mixtiles
  • 30% rabat for bestilling af 6 eller flere Mixtiles

Hvis du bestiller til andre lande er du også berettiget til rabatter. Følg bestillingsproceduren for at se de tilgængelige rabatter for dit land. Forsendelse er gratis over hele verden.

Herunder giver vi en instruktion til at bestille din vægkunst:

Bestilling af vægkunst med fotos, der allerede er uploadet til MyHeritage

Du kan bestille ethvert foto, der allerede findes på MyHeritage. Start med at vælge “Mine fotos” fra fanen Slægtstræ på navigationslinjen. Alle dine fotos vil blive vist.

Adgang til dine fotos på MyHeritage

Klik på et af dine fotos for at åbne fotosiden. Når du er på fotosiden, skal du klikke på det nye fuchsia-farvede fliseikon øverst til venstre på fotoet.

MyHeritage Bestilling af Mixtiles via fotosiden på MyHeritage
(klik på den fuchsiafarvede knap i øverste venstre hjørne)

Det valgte foto er din seneste version af dette foto – uanset om det er det originale foto, den farvelagte version, den forbedrede version eller den forbedrede og farvelagte version. For at skifte mellem den nyeste version af fotoet og originalen skal du klikke på de 3 prikker øverst på fotoet.

Pop op-siden giver dig mulighed for at fortsætte med at omdanne dit foto til vægkunst ved at klikke på “Print som vægkunst” eller “Vælg flere fotos”.

Hvis du klikker på muligheden for at vælge flere fotos, vil du blive ført tilbage til siden “Mine billeder”. Derfra kan du vælge flere fotos, som du har lyst til at printe som vægkunst.

Valg af flere fotos

Når du har valgt dine yndlingsfotos og klikket på “Print som vægkunst”, vil du blive sendt videre til Mixtiles-hjemmesiden for at gennemføre din ordre.

Først vil en mellemskærm forklare, hvad der deles med Mixtiles.

Du vil blive bedt om at tilmelde dig Mixtiles gratis, inden du afgiver din ordre.

Hvis du godkender det, vil du blive ført til Mixtiles-hjemmesiden for at gennemføre din ordre. Der vil ikke blive delt nogen som helst personlige oplysninger af MyHeritage med Mixtiles, så du bliver nødt til at oprette en ny (gratis) konto ved at angive dit navn og din e-mail-adresse. Når du har gjort det, henter Mixtiles automatisk de fotos, som du har valgt fra MyHeritage, og giver dig den eksklusive rabat på op til 30% rabat, som du har ret til som MyHeritage-bruger! Jo flere fotos du vælger, des større er rabatten.

Når du er kommet til gennemgangssiden på Mixtiles, kan du vælge forskellige rammer eller lade dine fotos være rammeløse (Edge-stil, som er vores favorit).

Valg af ramme til din vægkunst

Mixtiles giver dig mulighed for at zoome eller flytte billedet inden for rammen, da Mixtiles er firkantede, men dit foto muligvis er rektangulært.

Justering af dit foto inden for rammen

Klik på “Checkout” for at gennemføre din ordre.

Næsten der!

En anden måde at bestille flere fotos på, er direkte fra afsnittet “Mine billeder” på MyHeritage.
Der er også en fuchsia-farvet knap hvor der står “Print som vægkunst”. Klik på den.

Bestilling af din vægkunst gennem “Mine billeder”
Valg af flere fotos til din vægkunst

Når du har valgt dine yndlingsfotos, skal du klikke på “Print som vægkunst” igen. Et pop op-vindue vil blive vist med dine valg.

Visning af de fotos, du har valgt

Du kan klikke på de 3 prikker øverst til venstre på hvert foto for at vælge originalen i stedet for den seneste version af det foto, som du har farvelagt eller forbedret (hvis du ønsker det), eller for at fravælge fotoet.

Klik på Fortsæt, og fuldfør din ordre på Mixtiles-hjemmesiden. Hvis du allerede har en konto der, skal du kun foretage nogle få justeringer, indtil du er tilfreds med din ordre, og derefter klikke på “Checkout”.

Gennemgå dine fotos inden Checkout

Dine Mixtiles leveres med gratis forsendelse til enhver adresse i hele verden.

Bestilling af Mixtiles som en ny bruger

Hvis du ikke har en MyHeritage-konto endnu, så skal du ikke bekymre dig. Du skal blot tilmelde dig på www.myheritage.dk.

Vælg “Mine billeder” på fanen Slægtstræ. Du kan uploade dine fotos fra denne side. Du kan også forbedre og/eller farvelægge dine fotos, inden du fortsætter med instruktionerne ovenfor for bestilling af din vægkunst.

Pris

Prisen pr. fotoramme varierer afhængigt af antallet af købte fotos. MyHeritage-brugere modtager eksklusive rabatter op til 30%, der ikke er tilgængelige andre steder, ved bestilling af flere fotos. Rabatten for brugere bosat i Danmark er 20% rabat ved køb af 3 eller flere fotos og 30% rabat ved køb af 6 eller flere fotos. Forsendelse er gratis over hele verden.

Opsummering

Med MyHeritages nye integration med Mixtiles, kan du nemt gøre dine familiefotos til fantastisk vægkunst som er let at installere og til overkommelig pris. Bliv omgivet af specielle minder om dine forfædre og slægtninge – eller glæd dine familiemedlemmer med en smuk gave, og glæd dig over deres reaktion og taknemmelighed når de modtager den.

Besøg MyHeritage, og gør dine fotos til vægkunst i dag!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.