Fortæl os om en af ​​dine forfædre i militæret, og få chancen for at vinde flotte præmier!

Fortæl os om en af ​​dine forfædre i militæret, og få chancen for at vinde flotte præmier!

I denne måned, som en del af Remembrance Day i Storbritannien og Veterans Day i USA, vil vi fejre og hædre de tapre soldater i din familie som tjente i militæret .

Vi inviterer dig til at fortælle historierne om dine forfædre, der tjente i militæret for en chance til at vinde et MyHeritage Komplet abonnement! Fra i dag indtil den 30. november, kan du sende os en historie, foto eller optegnelser fra militæret om en af dine forfædres tjeneste i militæret. Du kan dele det på Facebook, Twitter eller Instagram ved at tagge os og bruge hashtagget #MyMilitaryHeritage. Du kan også indsende din historie til stories@myheritage.com. Tre heldige brugere vil vinde et MyHeritage Komplet abonnement!

Indsendelser af fotos

Et billede siger tusind ord, og et foto kan fortælle lige så mange historier. Siden vi lancerede MyHeritage In Color™ og Photo Enhancer, har vi modtaget utrolig meget feedback om hvordan værktøjerne har hjulpet brugerne med at finde flere informationer om deres forfædre, og specielt hvordan de har lært mere om deres forfædres militærtjeneste.

MyHeritage-bruger Bart Van Eyck delte sin ekstraordinære opdagelse med os.

“Jeg havde et gammelt foto af min tipoldefar. På billedet var han iført en militæruniform. Min familie vidste, at han var soldat under Første Verdenskrig, men vidste intet om den tid han tilbragte på fronten… Efter at have farvelagt fotoet opdagede jeg, at min oldefarfar ikke var iført en militæruniform, men en krigsfangeuniform. Jeg undersøgte yderligere og fandt ud af, at han blev taget til fange under Første Verdenskrig… Tak for at I har udviklet dette værktøj.”

Støv familiefotoet af en forfader i uniform af, og brug MyHeritages fotoværktøjer til at farvelægge og forbedre det. Måske dukker der nye detaljer op, som du tidligere har overset på det originale foto.

Optegnelser fra militæret

Hvis du ikke har et foto, har du måske en særlig historie du er blevet fortalt? Måske har du fundet du en fantastisk historisk optegnelse, eller opdaget en krigsmedalje eller anden pris, som din forfader modtag?

Hvis du endnu ikke har haft mulighed for at finde noget endnu, er dette det perfekte tidspunkt til at ledde. Vores omfattende samlinger af optegnelser fra militæret består af 683 samlinger og i alt 67 millioner optegnelser fra hele verden. Vores samlinger inkluderer rekrutter og servicetidsskrifter, pensionsregistre og militære priser.

Gennem optegnelser fra militæret kan du lære om den rolle, som dine forfædre havde i at udforme historien. Disse dokumenter kan indeholde oplysninger om, hvor din forfader tjente, hvilken rang de opnåede, og hvad deres rolle var under deres tjeneste. Militæroptegnelser er også unikke, da de kan indeholde oplysninger om dine forfædres udseende og fysik – f.eks. deres højde, øjenfarve og hårfarve.

Indsendelser af historier

Selv hvis du ikke har et foto eller en optegnelser fra militæret, er dine forfædres historie vigtig. Du er velkommen til at sende historien som den er uden supplerende materiale. Hvordan du vælger at at fortælle dine forfædres historier er det helt op til dig, og alle historier vil blive læst og taget i betragtning.

Del historien på Facebook, Twitter eller Instagram med af hashtagget #MyMilitaryHeritage og sørg for at følge og tagge vores sociale kanal. Du kan også sende dit bidrag via e-mail ved at sende det til stories@myheritage.com.

Lad os trøste os med historierne om vores modige forfædre i disse udfordrende tider. Må deres modige handlinger inspirere os med håb om en bedre og lysere fremtid.