Kæmpe Black Friday-tilbud på MyHeritage DNA

Kæmpe Black Friday-tilbud på MyHeritage DNA

Vi kunne simpelthen ikke vente længere. Vores KÆMPE Black Friday-tilbud er blevet sat i gang! Giv dig selv eller dine nærmeste den bedste gave denne jul – et MyHeritage DNA-sæt, nu til den laveste pris NOGENSINDE!

Ud over den fantastiske lave pris, tilbyder vi GRATIS forsendelse når du køber 2 eller flere sæt, såvel som en smuk gaveindpakning.

Bestil dine sæt i dag!

Kombineret med vores slægtstræer, samlinger af historiske optegnelser og matching-teknologier, giver MyHeritage DNA dig mulighed for at få en dybere forståelse af din etniske oprindelse og give et endnu klarere billede af din families fortid!

Den perfekte gave for hele familien

Det er spændende for enhver at tage en DNA-test og modtage dine resultater, men det er endnu mere spændende, når hele familien deltager. Hvis du allerede har taget en DNA-test, overvejer du dig måske, hvem du ellers skal teste for at hjælpe med at udvidde dit slægtstræ. Jo flere personer i din familie der bliver DNA-testet, des klarere bliver billedet af din families historie.

Vi foreslår altid at starte med dine ældste slægtninge. Ved at teste dine bedsteforældre eller oldeforældre kan du komme så tæt som muligt på din families rødder og gøre MyHeritage DNA til en gave af viden, som du kan give fra generation til generation.

MyHeritage hjælper med at skabe nye familieforbindelser

Mange genforeninger af familier er blevet muliggjort takket være MyHeritage DNA-tests, og de fortsætter med at give håb til folk, som fortsat er på udkig efter slægtninge.

MyHeritage hjalp for nylig en ung kvinde ved navn Seraine Danner med at blive forenet med sin biologiske far for allerførste gang. Da Seraine var ung, opdagede hun, at hun ikke havde nogen idé om, hvem hendes biologiske far var. Efter at have købt et MyHeritage DNA-sæt og modtaget sine resultater, fandt hun ud af, at hun havde en fætter.

Seraine kontaktede sin nyfundne fætter, og sammen fandt de ud af, at Seraines biologiske far kun var et telefonopkald væk. Far og datter snakker nu sammen hver dag!

MyHeritage Black Friday-tilbud

Tag stresset ud af julehopping og gaveindpakning i år, ved at lade MyHeritage klare alt for dig. Bestil nu for at udnytte den laveste pris nogensinde og gør dig klar til en jul fuld af glade familiemedlemmer!

God shopping