Kæmpe Black Friday-tilbud slutter i dag!

Kæmpe Black Friday-tilbud slutter i dag!

Giv dine kære en julegave, som de vil værdsætte i mange generationer fremover. Et MyHeritage DNA-sæt! Med indsigt i deres etniske oprindelse vil de blive forbløffet over hvad de vil opdage, og de kan endda finde slægtninge, som de ikke vidste eksisterede! Når du bestiller 2 eller flere sæt vil du få gratis forsendelse. Tag stresset ud af juleshoppingen ved at få dine sæt indpakket ved kassen.

Vores Black Friday-tilbud slutter i dag. Bestil dine sæt nu!

Hvis du har overvejet at købe et MyHeritage DNA-sæt til en du holder af, er dette den perfekte tid til det. Når du køber et MyHeritage DNA-sæt til et familiemedlem, gør du mere end at hjælpe dem med at lære hvor de kommer fra. Du hjælper dem med at lære om den fælles historie I deler, og styrke båndet mellem jer.

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud — Bestil dine MyHeritage DNA-sæt til alle dem du holder af!

God shopping!

MyHeritage-teamet