MyHeritage Cyber Monday-tilbud — Kæmpe besparelser på MyHeritage DNA!

MyHeritage Cyber Monday-tilbud — Kæmpe besparelser på MyHeritage DNA!

Kommentarer.

Det kan være stressende at shoppe julegaver. Her på MyHeritage vil vi gøre det nemt for dig ved at sælge vores DNA-sæt til den laveste pris nogensinde! Udnyt vores Cyber Monday-tilbud, og giv dine kære en spændende gave, der hjælper dem med at lære mere om dem selv og finde slægtninge de ikke kendte til. DNA-sæt er en fantastisk gave til familie og venner i alle aldre.

Bestil dine sæt i dag!

Er du beslægtet med personer fra et land langt, langt væk? Har du ledt efter din biologiske mor eller far? Havde du et familiemedlem, der spillede en vigtig rolle i militæret? Mange af dine spørgsmål kan besvares med et simpelt skrab af din kind..

MyHeritage DNA i aktion

Juletiden er en tid for samvær, og der er ingen bedre måde at bringe din familie tættere sammen på denne jul, end ved at opdage jeres oprindelse med en MyHeritage DNA-test!

Johannes Nielsen kender om nogen til hvad kan opnås ved hjælp af MyHeritage DNA. Da han voksede op i Midtjylland vidste han, at han blev adopteret som baby – men det var alt han kendte til sin baggrund. Han vidste intet om, hvem hans biologiske familie var, eller hans rødder.

Da Johannes modtog sine MyHeritage DNA-resultater, opdagede han, at han havde en fjern kusine i USA, der havde et stort slægtstræ. Selv om hun ikke vidste noget om Johannes’ historie, var hun ivrig efter at hjælpe Johannes med at finde de svar han ledte efter. Hun forbandt ham med sin morfars side af familien, hvilket gav Johannes et bedre billede af slægtstræet.

Han opdagede derefter, at der var en endnu tættere DNA-match, hvilket fik ham tættere på at finde sine biologiske forældre.

Dette fik ham til at opdage en mulig far, som desværre døde i 2006, med hans mor var fortsat i live og havde det godt i USA. Endelig, efter 43 år, mødte Johannes sin mor og sine to brødre for første gang i en følelsesladet genforening.

Gaven af en voksende familie

Giv dine venner og familie den ultimative gave i år – muligheden for at komme tættere på deres rødder og få en dybere forbindelse til deres familie.

Vores Cyber Monday-tilbud er nu live, så skynd dig og bestil i dag. MyHeritage DNA-sæt fås til den laveste pris nogensinde, med gratis forsendelse på køb af 2 eller flere sæt!

Bestil dine sæt i dag!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.