MyHeritage online begivenheder i december

MyHeritage online begivenheder i december

Kommentarer.

Vi slutter 2020 med et brag her på MyHeritage! Et af konsekvenserne ved dette år har været den øgede tid, som mange har været i stand til at afsætte til deres hobbyer, og slægtshistorien ligger højt på listen. Vi har modtaget rigtig mange meddelelser fra brugere over hele verden, der sætter pris på vores online sessioner, som vi tilbyder hver måned. De har hjulpet mange med at få en større forståelse af slægtsforskning og DNA og holde sig opdateret om, hvordan man bruger MyHeritage-værktøjer og -funktioner.

Judy nævnte, at pandemien har givet hende adgang til mange emner, der normalt ikke ville være online, og den videreuddannelse har hjulpet hende med at komme videre i sin forskning. Ellen kommenterede, at “COVID-19 har givet mig mere tid til at bruge online forskning. Det har hjulpet mig med at tænke mere over de udfordringer jeg har med min forskning. Jeg har været i stand til at løse en af disse udfordringer, som jeg har arbejdet på i 20 år, så det er en positiv ting fra dette udfordrende år!” Stephen bemærkede, at selvom pandemien har holdt ham hjemme det meste af året, har han været i stand til at bruge betydelig tid på at arbejde på sit slægtstræ, opdage matches med MyHeritage og se MyHeritage webinarer.

Vi inviterer dig til at deltage i vores kommende online webinarer, Facebook Lives og Instagram Lives fra komforten af dit hjem. Vi er især begejstrede for vores sidste session for året, vores End of the Year Facebook Live Bonanza, hvor vi får følgeskab af mange specielle gæster for at reflektere over det sidste år i slægtsforskningsverdenen og se frem til 2021.

Alle Facebook Live-sessioner er tilgængelige i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne er senere tilgængelige gratis på MyHeritage Vidensbasen.

God fornøjelse!

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

9. december kl. 20:00

Emne:Træk oplysninger om din slægt ud af dine familiemedlemmer

Oplægsholder: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker, arkivleder og offentlig historiker, vil vise dig, hvordan du skaffer slægtsforskningsoplysninger fra dine slægtninge denne jul.

13. december kl. 19:30

Emne: Få et overblik over de avancerede DNA-funktioner på MyHeritage (DANSK)

Oplægsholder: Camilla Hansen

Beskrivelse: Vores danske supportmedarbejder, Camilla Hansen, vil gennemgå vores avancerede DNA-funktioner, som inkluderer Kromosombrowseren og AutoGruppering, hvilket kan giver nye muligheder og svar i din genetiske slægtsforskning.

14. december kl. 20:00

Emne: Udvidelse af din familie på MyHeritage

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slægtsforskningsekspert og underviser Thomas MacEntee vil vise dig, hvordan du bruger MyHeritage til at holde kontakten med familien ved lige. Han vil fortælle om hvordan man kontakter andre MyHeritage-brugere, dine DNA-matches og de bedste måder at kontakte andre på.

16. december kl. 20:00

Emne: Find hendes stemme: 3 trin til at undersøge kvindelige forfædre

Oplægsholder: Gena Philibert-Ortega

Beskrivelse: Hør Gena Philibert-Ortega, forfatter, forsker og instruktør, i denne session med fokus på kvinders slægtshistorie og hvordan man finder sine kvindelige forfædre i MyHeritages historiske optegnelser.

23. december kl. 20:00

Emne: Udforsk MyHeritages samlinger af optegnelser: De fantastiske og de usædvanlige

Oplægsholder: James Tanner

Beskrivelse: Mangeårig slægtsforsker og slægtsblogger James Tanner viser dig, hvordan du bedre udforsker MyHeritages 12,7 milliarder historiske optegnelser.

28. december kl. 20:00

Emne: Sjov jule-slægtsforskning med børn

Oplægsholder: Shenley Puterbaugh

Beskrivelse:  Shenley Puterbaugh, grundlægger af Inspire Family History, vil afholde et workshop om at skabe sjove slægtshistoriske aktiviteter for hele familien denne jul.

30. december kl. 20:00

Emne: End of the Year Facebook Live Bonanza!

Oplægsholder: Særlige gæster

Beskrivelse: I denne særlige session i anledning af årets afslutning, vil ledere og eksperter i branchen deltage. Vi har paneldiskussioner, der reflekterer over det forløbne år, og vi ser frem til 2021.

Instagram Live!

Det er rigtigt, vi bringer endelig vores live-sessioner til Instagram denne måned! Slægtsforsker Maureen Taylor, også kendt som “The Photo Detective”, vil tilbyde en generel Q&A om historiske postkort og lykønskningskort på MyHeritages Instagram-profil den 21. december kl. 20:00.

For at deltage skal du sørge for at følge MyHeritages konto på Instagram. Når det er tid til sessionen, skal du blot gå ind i appen, og så vil du se vores logo øverst på skærmen med en farverig ring omkring og ordet LIVE. Tryk på fotoet for at deltage.

Spørg eksperten

Disse webinarer med vores slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, dækker en bred vifte af emner. Sessionerne er gratis, men tilmelding er påkrævet. Klik på det link, der er angivet for hver session nedenfor, for at tilmelde dig.

10. december kl. 19:00

Emne: Giv slægtsforskning som gave

Beskrivelse: Julen handler om familie, så hvad kan være en bedre gave end familien? Find ud af, hvordan du kan skabe smukke og meningsfulde gaver ved hjælp af dit MyHeritage-slægtstræ og familiefotos, og lær hvordan du kan hjælpe andre med at opdage slægtsforskningens magi med et gavemedlemskab til MyHeritage. Klik her for at tilmelde dig.

17. december kl. 19:00

Emne: Open Mic

Beskrivelse: Vær klar til at SNAKKE, når Daniel Horowitz åbner din mikrofon, lytter til dine spørgsmål og besvarer dem live. Medbring dine spørgsmål om slægtsforskning, og lad os have det sjovt sammen. Klik her for at tilmelde dig.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.