Gratis adgang til ægteskabsoptegnelser på MyHeritage i anledning af Valentinsdag

Gratis adgang til ægteskabsoptegnelser på MyHeritage i anledning af Valentinsdag

Kommentarer.

Mange ting er muligvis anderledes i år omkring Valentinsdag, men nogle ting forbliver de samme: forbruget af store mængder chokolade og fejringen af kærlighed i din familie. Og hvilken bedre måde at fejre din families største kærlighedshistorier end at undersøge deres begyndelse? Vi er glade for at kunne annoncere, at vi tilbyder gratis adgang til alle ægteskabsoptegnelser på MyHeritage fra 10. til 16. februar 2021!

Søg i ægteskabsoptegnelser og opdag dine forfædres kærlighedshistorie

Ægteskabsoptegnelser er meget værdifulde på grund af det store genealogiske indhold de indeholder. De kan hjælpe med at male et mere komplet billede af din families historier. Du kan muligvus lære brudeparets alder på tidspunktet for ægteskabet, hvor brudeparret boede, hvornår og/eller de blev født, navnene på deres forældre, hvor deres forældre blev født, hvad deres erhverv var, og mere.

MyHeritage tilbyder 158 samlinger med i alt 462.808.849 optegnelser, inklusiv alle 3,855,612 ægteskabsoptegnelser fra Danmark mellem 1635 og 1916. I løbet af dette tidsbegrænsede tilbud vil du kunne få gratis adgang til disse optegnelser, selvom du ikke er en betalt abonnent. Adgang til disse samlinger vil være helt gratis, men gratis tilmelding på MyHeritage er påkrævet for personer som endnu ikke er MyHeritage-brugere.

Vi glæder os til at høre om dine nye opdagelser i din slægtshistorie!

MyHeritage-teamet

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.