Deltag i Deep Nostalgia™-konkurrencen og få chancen for at vinde præmier!

Deltag i Deep Nostalgia™-konkurrencen og få chancen for at vinde præmier!

Alle taler om Deep Nostalgia™, vores helt nye funktion, der animerer ansigterne på dine familiefotos. Brugere fra hele verden er begejstrede, forfærdede og dybt rørt over at se ansigterne på deres kære, der vækkes til live for deres egne øjne.

Nu vil vi fejre dine forfædre med vores nye #DeepNostalgiaChallenge! Del Deep Nostalgia™-animationen af dine forfædre med hashtagget #DeepNostalgiaChallenge på den sociale platform du ønsker; Facebook, Instagram, Twitter, Youtube eller TikTok, og fortæl os hvad du føler når du ser din forfader på denne nye måde. 5 heldige deltagere vinder et MyHeritage Komplet abonnement, der giver dem mulighed for at animere så mange fotos, som de har lyst til, og udforske deres familiehistorie med alle MyHeritages teknologiske værktøjer!

Sådan deltager du i #DeepNostalgiaChallenge:

  • Besøg myheritage.dk/deep-nostalgia for at uploade og animere et familiefoto der er meningsfuldt for dig. For mere detaljerede instruktioner, læs vores artikel i vores Vidensbase: Sådan bruger du Deep Nostalgia™ til at animere familiefotos
  • Del animationen på din favorit sociale mediekanal – Facebook, Instagram, Twitter, Youtube eller TikTok – sammen med historien bag fotoet. Sørg for at bruge hashtagget #DeepNostalgiaChallenge og tagge MyHeritage. Du kan også sende din video og din historie til stories@myheritage.com.

Vi elsker en god historie, så fortæl os om dine forfædre, og hvad det betyder for dig at se dem blive bragt til live. Er dette første gang du ser denne person bevæge sig, eller første gang i mange år? Hvilke historier om dem kender du til? Hvad beundrer du mest ved dem? Minder de dig om en anden i din familie? Hvordan reagerede dine familiemedlemmer, da du viste dem denne animation? Vi vil vide alt!

MyHeritage-bruger, Deirdre Durran, skrev til os for at fortælle den utrolige historie om et foto af sin mor.

Jeg sporede min biologiske mor, da jeg var i 30’erne, men opdagede, at hun var gået bort da jeg ville have været 17. Der er ingen videoer af hende, så det var fantastisk at se hendes smil for første gang. Tak til MyHeritage-teamet for en så dejlig tilføjelse. Jeg vil elske, hvis min mors billede deles. Hendes navn er Ita Cahill.

Hvad er historien bag dit familiefoto?

Konkurrencen slutter den 31. marts. Vinderne vil blive annonceret den 1. april 2021. Du kan deltage med så mange animerede fotos som du har lyst til, så start med at sende dine animationer og deltage i konkurrencen i dag.

Held og lykke! Vi glæder os til at se dine familiehistorier blive bragt til live!