MyHeritage online begivenheder i april

MyHeritage online begivenheder i april

Vi ønsker jeg er glædeligt forår og god påske! Foråret har altid været en tid med håb og nye begyndelser, og vi håber, at du føler den ånd, uanset hvor du er. Som altid har vi et spændende program med gratis online-begivenheder opstillet til dig i april måned: de sædvanlige Facebook Lives og Spørg eksperten-sessioner og prikken over i’et: det andet årlige 24-timers slægtsforskningswebinar-maraton!

Vores gratis, live webinars har topeksperter inden for slægtsforskning, slægtshistorie og DNA, der taler om en bred vifte af nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørgsmål og interagere med oplægssholderne live. Selvom du ikke kan deltage i en live-begivenhed, kan du stadig nyde godt af alle optagede Facebook Live-sessioner i sektionen Videoer på MyHeritage Facebook-siden, og mange af Spørg eksperten-sessionerne gøres senere tilgængelige til gratis visning på MyHeritage Videnbasen.

Her er progrmmet at online begivenheder i løbet af april:

8.-9. april: Det andet årlige 24-timers slægtsforskningswebinar-maraton

Sidste år var MyHeritage og Legacy Family Tree Webinars vært for det første 24-timers slægtsforskningswebinar-marathon, en begivenhed uden fortilfælde, der bragte det nyeste og bedste inden for slægtsforskning direkte til hjemmene for brugere i alle tidszoner. Efter succesen med denne begivenhed, er vi glade for at invitere dig til at deltage i det anden årlige 24-timers slægtsforskningswebinar-maraton!

Klik her for at lære mere og for at tilmelde dig.

Facebook Live-sessioner

Du kan deltage i disse sessioner lige fra vores Facebook-side eller den officielle engelske Facebook-side. Du skal ikke engang registrere dig på forhånd. Det eneste du skal gøre er at besøge Facebook-siden når sessionen er planlagt til at starte og kigge efter den direkte sending øverst på feedet. Du kan stille spørgsmål i kommentarerne, og så vil oplægsholderen reagere på dem live eller efter deres præsentation.

7. april kl. 15:00

Emne: Why MyHeritage DNA Ticks All the Boxes

Oplægsholder: Dr. Maurice Gleeson

Beskrivelse: Dr. Maurice Gleeson, direktør for Gleeson DNA Research, forklarer, hvad der gør MyHeritage DNA til et ideelt valg for genetiske slægtsforskere, der ønsker at undersøge deres slægtshistorie gennem DNA.

12. april kl. 14:00

Emne: Are You Related to Royalty?

Oplægsholder: Caroline Gurney

Beskrivelse: Hvem drømmer ikke en gang imellem om at være prins eller prinsesse? Historisk forsker, Caroline Gurney, vil vise dig, hvordan du finder ud af, om kongeligt blod rent faktisk strømmer gennem dine årer.

15. april kl. 15:00

Emne: Finding Ancestors on Ellis Island

Oplægsholder: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Til ære for National Ellis Island Family History Day vil slægtsforskningsekspert og underviser Thomas MacEntee vise dig, hvordan du forsker i forfædrene i din slægtshistorie, som passerede gennem Ellis Island.

21. april kl. 08:00

Emne: Remembering the ANZACs

Oplægsholder: Shauna Hicks

Beskrivelse: Family history researcher Shauna Hicks tunes in from Down Under to focus on how to research ancestors who fought in the Boer War and World War I in Australia and New Zealand.

Slægtsforsker Shauna Hicks stiller ind fra Down Under for at fokusere på, hvordan man forsker på forfædre, der kæmpede i Boer-krigen og Første Verdenskrig i Australien og New Zealand.

26. april kl. 20:00

Emne: DNA Q&A for DNA Day

Oplægsholder: Diahan Southard

Beskrivelse: In honor of National DNA Day, Diahan Southard of Your DNA Guide is here to answer your DNA-related questions. 

Til ære for National DNA Day er Diahan Southard of Your DNA Guide her for at besvare dine DNA-relaterede spørgsmål.

28. april kl. 13:00

Emne: Researching Your Jewish Family History

Oplægsholder: Daniel Horowitz og Eli Rabinowitz

Beskrivelse: MyHeritages slægtsforskningekspert Daniel Horowitz og slægtsforsker Eli Rabinowitz, vil dele deres erfaringer om at spore deres jødiske forfædres fodspor over hele verden og give ressourcer og rådgivning til dem, der ønsker at gøre det samme.

Spørg eksperten

Vores slægtsforskningekspert Daniel Horowitzer vært for den gratis Spørg eksperten webinar-serie hver torsdag kl. 19.00. Hver uge fokuserer Daniel på et andet emne, fra at udnytte nyttige MyHeritage-funktioner til at søge i de historiske samlinger af optegnelser, og opfordrer brugerne til at stille spørgsmål. Klik her for at tilmelde dig kommende Spørg eksperten-sessioner.

Som altid glæder vi os til din deltagelse!