Fejr foråret med gratis fødselsoptegnelser på MyHeritage

Fejr foråret med gratis fødselsoptegnelser på MyHeritage

Hvert år, når vinterens kulde langsomt forsvinder, kommer foråret og bringer en ny begyndelse med sig. Vi er glade for at tilbyde dig en chance for at forske i din families begyndelse med gratis adgang til fødselsoptegnelser i en hel uge fra 18. til 24. april 2021.

Fødselsoptegnelser er en utrolig værdifuld ressource til slægtsforskning. Afhængigt af det land og den historiske æra hvor de blev registreret, kan de give et væld af oplysninger om dine forfædre – ikke blot navne, datoer og steder, men også oplysninger om yderligere familiemedlemmer og detaljer om omstændighederne omkring fødslen. Optegnelserne udstedes typisk inden for få dage efter fødslen og indeholder forældrenes navne. De kan også indeholde informationer om forældrene, såsom deres fødested og alder, samt antallet af yderligere børn og deres religiøse tilknytning.

Før midten af det 20. århundrede, fandt de fleste fødsler sted i hjemmet, og mange fødselsoptegnelser fra den periode nævner hjemmeadressen.

MyHeritages samling af fødselsoptegnelser indeholder 115 samlinger, der indeholder i alt 1.144.541.613 optegnelser fra hele verden. Nogle af samlingerne indeholder indekser, som hjælper dig med at finde ud af, hvor fødselsjournalen kan findes, mens andre indeholder det faktiske billede af optegnelsen. Blandt vores mange samlinger, kan du finde samlingen Danmark, barnedåb, 1618-1923 med 8.678.994 optegnelser.

Normalt er det gratis at søge i fødselsoptegnelser, men for at se den komplette optegnelse eller tilføje den til dit træ, har du brug for et Data- eller Komplet abonnement på MyHeritage. I denne uge har du dog fuld adgang til alle disse optegnelser helt gratis.

Klik her for at søge i MyHeritage fødselsoptegnelser nu – hvem ved hvad du kommer til at opdage om dine forfædre?