Gratis adgang til militæroptegnelser på MyHeritage i en hel uge!

Gratis adgang til militæroptegnelser på MyHeritage i en hel uge!

Lær mere om forfædrene i dit slægtstræ, der satte deres liv på spil. I en hel uge fra den 26. maj til den 1. juni, giver vi gratis adgang til alle militæroptegnelser på MyHeritage!

Søg i vores samlinger af militæroptegnelser på MyHeritage

MyHeritage har 69,6 millioner militæroptegnelser fra hele verden, inklusive udkast, rekrutterings- og serviceoptegnelser, pensionsoptegnelser og andre militære dokumenter. Disse samlinger indeholder værdifulde informationer om mænd og kvinder, der har tjent og ofte også informationer om deres familier. Militæroptegnelser kan inkludere fødsels- og dødsdatoer, navne og adresser på familiemedlemmer og detaljer om soldatens tjeneste. I nogle tilfælde indeholder militæroptegnelser oplysninger, der ikke findes i andre typer optegnelser, såsom noter om fysiske egenskaber såsom højde, vægt og øjenfarve.

Normalt er optegnelser på MyHeritage gratis at søge i, men det er kun brugere med et Data eller Komplet abonnement på MyHeritage, kan se den fulde optegnelse og gemme den i deres slægtstræ. Men denne uge til ære for Memorial Day i USA, vil enhver, der ønsker at lære mere om deres forfædres militære historie, være i stand til at se alle optegnelser gratis.

Uanset om du allerede kender til heltene i din familie og ønsker at opdage mere om dem, eller du endnu ikke har lært om de personer i din familie der tjente i militæret, er det en perfekt måde at ære deres tjeneste på, ved at finde deres militæroptegnelser.

Søg i optegnelserne nu — hvem ved hvad du kan finde?