Hot DNA-tilbud – Bestil dit sæt nu til en særlig lav pris!

Sommeren er det perfekte tidspunkt at lave nye opdagelser og skabe en forbindelse til nye slægtninge. Gør denne sommer speciel med et DNA-sæt til dig selv, dine familiemedlemmer eller dine venner, og udnyt at MyHeritage DNA-sættet er på tilbud til den utroligt lave pris af 439 kr.!

Bestil dine sæt i dag!

MyHeritage DNA-testen giver nu markedets bedste opløsning af etnicitet. Med 42 understøttede etniciteter og 2.114 Genetiske Grupper, får du fascinerende specifik indsigt i, hvor dine forfædre kom fra. Du modtager også en omfattende liste over DNA-matches fra vores globale database, som hjælper dig med at komme i kontakt til hidtil ukendte slægtninge over hele verden… og måske føre dig til et gennembrud i din slægtsforskning. Det er ikke kun teoretisk; MyHeritage DNA-brugere laver utrolige, livsændrende opdagelser konstant. Du kan læse deres ægte historier i kategorien Brugerhistorier på vores blog.

Gå ikke glip af din chance for at lave dine egne opdagelser til denne unikke pris. Hvis du bestiller 2 eller flere sæt, får du oven i købet gratis forsendelse!

Dette særlige tilbud slutter den 27. juni 2021, så skynd dig og bestil nu.