Ny og forbedret farvelægningsmodel for MyHeritage In Color™

Ny og forbedret farvelægningsmodel for MyHeritage In Color™

MyHeritage In Color™ var den første funktion vi udgav tilbage i begyndelsen af 2020, til forbedring af fotos baseret på kunstig intelligens, og den blev en kæmpe succes. Det var også starten på vores samarbejde med Jason og Dana fra DeOldify, som udviklede denne vidunderlige teknologi. Vi fortsatte med at udgive en hel værktøjskasse af fotofunktioner til yderligere at forbedre dine gamle familiefotos og give dem liv – men vi stoppede aldrig med at arbejde sammen med DeOldify for at gøre MyHeritage In Color™ endnu bedre. Siden udgivelsen i begyndelsen af 2020, har vi tilføjet muligheden for at tilpasse farvelægningsindstillingerne (herunder muligheden for at vælge en alternativ farvelægningsmodel), og derefter udgav vi en ny farvelægningsmodel i slutningen af sidste år. Nu har vi takket være Jasons og Danas utrættelige indsats for at forbedre farvelægningskvaliteten yderligere, udgivet endnu en model, kaldet juli 2021-modellen, som løfter farvelægningskvaliteten til nye højder.

Den nye farvelægningsmodel fungerer især godt på fotos i højere opløsning, der er blevet forbedret og opskaleret ved hjælp af MyHeritage Photo Enhancer. Den løser misfarvningsproblemer, der opstod i nogle forbedrede fotos, og giver også bedre resultater for ikke-forbedrede fotos.

Eksempler

Nedenfor er der et par eksempler på fotos, der er farvelagt og forbedret ved hjælp af de tidligere farvelægningsmodeller, med en sammenligning i forhold til den nyeste model.

Fotoet nedenfor blev farvelagt af Judy Russell fra the Legal Genealogist, dengang MyHeritage In Color™ først blev udgivet. Som det kan ses, lider det under den dårlige farvelægning af hærens uniformer.

Originalt sort-hvidt foto

Originalt sort-hvidt foto

Ikke overbevisende resultater af den oprindelige farvelægningsmodel (feb 2020)

Ikke overbevisende resultater af den oprindelige farvelægningsmodel (feb 2020)

Lidt bedre resultater, med mindre rødlige farver, med november 2020-modellen

Lidt bedre resultater, med mindre rødlige farver, med november 2020-modellen

Meget bedre resultater med den seneste model fra juli 2021

Meget bedre resultater med den seneste model fra juli 2021

Se brudens buket og kjole på fotoet nedenfor og se, hvordan deres farver er blevet bedre med den nyeste model:

Originalt foto i sort/hvid

Originalt foto i sort/hvid

Farvelagt med modellen fra november 2020 (til venstre) og den nye model fra juli 2021 (til højre)

Farvelagt med modellen fra november 2020 (til venstre) og den nye model fra juli 2021 (til højre)

Sidste eksempel:

Originalt sort-hvidt foto

Originalt sort-hvidt foto

Farvelagt med modellen fra november 2020 (til venstre) og den nye og forbedrede model fra juli 2021 (til højre)

Farvelagt med modellen fra november 2020 (til venstre) og den nye og forbedrede model fra juli 2021 (til højre)

Standard- og alternative modeller

Den nye model er nu standard for alle fotos, der farvelægges ved hjælp af MyHeritage In Color™, både på hjemmesiden og i mobilappen. Fotos, der allerede er blevet farvelagt ved hjælp af en tidligere model, forbliver som de er. Hvis du ønsker at ændre modellen og kontrollere, om det forbedrer farvelægningsresultaterne for et bestemt foto, skal du bruge farvelægningsindstillingerne.

Du kan få adgang til farvelægningsindstillingerne ved at gå til fotosiden og klikke på tandhjulsikonet øverst i venstre hjørne. (Dette ikon vises kun på fotosiden for et foto, der er blevet farvelagt.)

Adgang til farvelægningsindstillinger

Adgang til farvelægningsindstillinger

Valg af en farvelægningsmodel i farvelægningsindstillingerne

Valg af en farvelægningsmodel i farvelægningsindstillingerne

I farvelægningsindstillingerne kan du ændre farvelægningsmodellen, og du kan klikke på “Forhåndsvisning” for at se, hvordan det ser ud. Du kan derefter klikke på fotoet for at se, hvordan den tidligere version så ud, og sammenligne resultaterne. Hvis du er tilfreds med de nye resultater, skal du klikke på “Gem”, og hvis du foretrækker den tidligere version, skal du klikke på “Annuller”. Vi gør flere farvelægningsmodeller tilgængelige, da en anden model fungerer bedre for nogle fotos end andre.

Konklusion

Ved at bruge MyHeritage-fotofunktionerne kan du tegne et nyt billede af din slægtshistorie og puste liv i gamle familiefotos. Med den nye farvelægningsmodel giver MyHeritage In Color™ endnu mere utrolige resultater, især når den bruges sammen med Photo Enhancer på MyHeritage.

Vi fortsætter med at udvikle nye og spændende funktioner, der vil hjælpe din slægtshistorie på en helt ny måde – og vi forbedrer også de funktioner, som du allerede kender og elsker.

Farvelæg og forbedr dine gamle familiefotos nu