Gratis folketællinger på MyHeritage i en hel uge!

Gratis folketællinger på MyHeritage i en hel uge!

For at fejre starten på efteråret, har vi glæden af, at tilbyde gratis adgang til alle folketællinger på MyHeritage fra 1.-8. september 2021!

Søg i Folketællinger og stemmelister på MyHeritage gratis

Kategorien Folketællinger og stemmelister på MyHeritage inkluderer over 1,3 milliarder optegnelser, herunder 20 folketællinger fra Danmark i perioden 1787-1940 med 43 millioner optegnelser i alt. Derudover kan du også finde folketællinger og valglister fra USA, Storbritannien, Sverige, Irland, Canada og mange andre lande. Disse optegnelser giver værdifulde øjebliksbilleder af livet for de mennesker, der har boet i disse steder gennem historien, især fra det 19. århundrede og frem. Folketællinger er særligt værdifulde, fordi de kan hjælpe dig med at se dine forfædres liv udvikle sig, i takt med at de flytter fra sted til sted, bliver gift eller skilt, får børn eller skifter karriere. Nogle af disse samlinger inkluderer scanninger i høj opløsning af de originale optegnelser.

Det er altid gratis at søge i optegnelser på MyHeritage, men for at se optegnelserne skal du normalt have et betalt Data- eller Komplet abonnement. I denne uge er alle folketællinger og stemmelister imidlertid helt gratis for alle at få adgang til.

Hvis du forsker i forfædre fra et andet land, vil du muligvis finde denne mulighed særlig nyttig. Takket være MyHeritage’s Global Name Translation™-teknologi kan du finde optegnelser på andre sprog end dit eget. Algoritmen identificerer yderligere versioner af de navne, du søger efter, herunder øgenavne og versioner på andre sprog, og finder de optegnelser der matcher. Samlingerne af folketællinger og stemmerlister inkluderer f.eks. valglister fra Grækenland, der er registreret på græsk – men du kan stadig søge i dem på dit modersmål, og så vil du få resultaterne oversat til dit sprog for dig.

Dette tilbud udløber den 8. september, så udnyt at du kan søge gratis i folketællinger og stemmelisterne på MyHeritage nu!