Kæmpe Black Friday-tilbud nu live!

Giv dine kære en julegave, som de vil værdsætte i mange generationer fremover. MyHeritage DNA-sættet giver dig en stærk indsigt i din etniske oprindelse og hjælper dig med at finde slægtninge, som du ikke vidste eksisterede!

Vores utrolige Black Friday-tilbud er nu LIVE. Bestil dine sæt i dag!

Hvis du har overvejet at købe et MyHeritage DNA-sæt til en ven eller familiemedlem, findes der intet bedre tidspunkt end nu: vores tidsbegrænsede Black Friday-tilbud er i år vores bedste tilbud NOGENSINDE. Vi kan endda pakke det ind for dig som gave!

MyHeritage DNA-sættet tilbyder en detaljeret opdeling af etnicitet med en af de mest fyldestgørende lister over etniciteter i industrien, der dækker 2.114 genetiske og geografiske regioner. Testen er virkelig nem at bruge: en simpel kindprøve, der kun tager 2 minutter at gennemføre. Desuden giver vores enorme globale DNA-matchingdatabase dig mulighed for at finde nye slægtninge fra over hele verden.

Udnyt vores største Black Friday-tilbud NOGENSINDE, som foregår NU!

Åbn døren til nye fantastiske opdagelser denne jul. Når du køber et MyHeritage DNA-sæt til et familiemedlem, gør du mere end at hjælpe dem med at lære mere om, hvor de stammer fra. Du hjælper dem med at lære om den fælles historie, som I deler, og styrker båndet mellem jer.

Gå ikke glip af tilbudet! Bestil MyHeritage DNA-sæt til alle på din gaveliste i dag!

God shopping!

MyHeritage-teamet