Et DNA-sæt i julegave hjalp min biologiske far med at finde en bror, som han ikke vidste han havde

Et DNA-sæt i julegave hjalp min biologiske far med at finde en bror, som han ikke vidste han havde

Tina Hampton blev adopteret som baby og havde aldrig kendt til sin biologiske fars familie. Hun modtog et gratis MyHeritage DNA-sæt gennem det gratis DNA Quest-projekt – og fandt en halvbror på sin fars side!

Har du også lavet en utrolig opdagelse gennem MyHeritage? Klik her for at fortælle os om den! Her er hendes historie:

Tina Hampton

Tina Hampton

Jeg blev født i 1968 i St. Louis, Missouri, og blev adopteret som baby af min tante og onkel. Jeg havde altid kendt til min biologiske mor, da hun er min tantes yngre søster.

Min morfar var også adopteret, da han var forældreløs, og mødte min mormor da de begge var i flåden under 2. verdenskrig.

Min bedstemors far var en immigrant fra Sicilien, der også var forældreløs og adopteret.

Hvad angår min biologiske far, delte min mor ikke nogen informationer om ham. Han var et mysterie for mig det meste af mit liv, indtil han en dag dukkede op udenfor min bedstefars hjem, blev med at dytte, og da nogen kom ud og spurgte hvad der foregik, sagde han, at han ledte efter mig – sin datter. Han gav mit faktisk fødselsnavn, og så fortsod personen hvem han var. Jeg var 44 år gammel og opdagede ikke blot min far, Garnett, men også en halvbror, min biologiske fars søn, der var født 2 år efter mig.

Tina og hendes far

Tina og hendes far

Selv efter at have fundet min far, havde jeg stadig mange spørgsmål om min familie. Min bedstefar og oldefar var også adopterede, og jeg vidste intet om min fars familie. Jeg ville gerne lære mere om hvem jeg var og hvor jeg kom fra. Derfor ansøgte jeg om et DNA-sæt gennem MyHeritages DNA Quest.

Først fik jeg kun matches i form af fjerne slægtninge på min fars side. Men sidste år åbnede jeg min indbakke hos MyHeritage og fik et chok. Jeg havde to beskeder fra en ung mand og en ung kvinde fra Færøerne. De var begge tætte DNA-matches med mig.

De fortalte mig, at deres far havde ledt efter sin familie i USA i over 30 år og kunne ikke finde nogen informationer om sin biologiske far, deres bedstefar. De havde begge modtaget MyHeritage DNA-sæt i julegave, og til deres overraskelse, så havde de fundet mig på MyHeritage.

Det viste sig, at deres far Sigmonder (Siggy) og min biologiske far er halvbrødre. Min far havde ingen anelse om, at han havde endnu en bror. Jeg var så chokeret og begejstret over det, at jeg kontaktede min far Jack, så snart jeg havde modtaget beskederne fra dem. Så snart Siggys søn nævnte min bedstefar Homer, så vidste jeg at de var familie.

Deres far, der også hed Homer, var udstationeret som soldat i Færøerne, hvor der skulle bygges et radiotårn, og det er her han mødte min onkels mor. Homer vendte tilbage til USA før min onkel blev født. Onkel Siggy blev opfostret af sin mor og hendes mand, uden at vide at manden ikke var hans biologiske far.

Det var først da min onkel var 33 år gammel, at hans mor fortalte ham sandheden. Han nåede aldrig at møde sin biologiske far, da han var død mange år forinden.

Efter vores opdagelse tog min onkel også DNA-testen, og som forventet, så fik vi et stærkt og signifikant DNA-match.

I januar i år fløj min onkel til USA for endelig at møde hans bror og mig. Vi tilbragte et par dejlige dage sammen.

Desværre døøde min far cirka seks uger efter han havde mødt sin nyfundne bror. Jeg er stadig i kontakt med min onkel – vi sender beskeder hele tiden og deler billeder.

Dette var en velsignelse for mig på så mange måder. Det var en smuk opdagelse for os alle, især for mig, da jeg ikke havde nogen idé om hvem jeg var som adoptivbarn i 44 år, indtil Jack, min biologiske far, dukkede op og ledte efter mig.

Jeg savner min far, men nu har jeg en fantastisk onkel, der forsøger at udfylde tomrummet.

Tina og hendes onkel

Tina og hendes onkel

Tusind tak til Tina for at dele sin historie med os. Hvis du også har lavet en livsændrende opdagelse gennem MyHeritage, vil vi elske at høre om den! Send os din historie via denne formular eller e-mail den til os på stories@myheritage.com.