MyHeritage passerer 1 million årlige abonnenter!

MyHeritage passerer 1 million årlige abonnenter!

Vi fejrer en ekstraordinær milepæl hos MyHeritage: Vi har passeret 1 million årlige abonnenter! Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke hver eneste af vores brugere, der har abonneret gennem årene. I har alle været en vigtig del af vores rejse, og er utrolig taknemmelige for hver og en af jer.

Vores rødder

Det føles som i går, at vores grundlægger og CEO Gilad Japhet besluttede at kanalisere sin passion for slægtshistorie til et forretningsforetagende og startede virksomheden som et garage-startup hjemmefra. Vores hjemmeside gik i luften i 2005, og siden da har vi konstant vokset og fornyet os. Vores avancerede Smart Matching™-teknologi blev lanceret i 2007, MyHeritage-mobilappen blev lanceret i 2010, vi begyndte at tilbyde historiske optegnelser i 2012, MyHeritage DNA blev lanceret i 2016 – og det var bare begyndelsen.

Oprindelige MyHeritage-kontorer i Bnei Atarot, i det centrale Israel.

Oprindelige MyHeritage-kontorer i Bnei Atarot, i det centrale Israel.

Vores vækst har været intet mindre end fænomenal. I dag har 96 millioner brugere verden over tillid til os. Vores hjemmeside er tilgængelig på 42 sprog og er hjemsted for 82 millioner slægtstræer, 16,1 milliarder historiske optegnelser og vi har 5,6 millioner DNA-sæt i vores DNA-database.

Besøg hos vores abonnent nummer 1 million

For at fejre anledningen besluttede vi os for at besøge vores abonnent nummer 1 million, Bénédicte Halpouter, i hendes hjem i Belgien for at tale med hende om hendes MyHeritage-oplevelse. Vi fejrede det med Bénédicte med et marchorkester, balloner og kage. Vi kronede det hele med et gratis livslangt Komplet abonnement på MyHeritage. Tillykke Bénédicte!

Her er videoen fra vores besøg:

Vores vinderteam

Der var fuld gang i fejringen ved et nyligt MyHeritage-arrangement, der markerede milepælen. Det er det flittige, talentfulde og passionerede MyHeritage-team, der har gjort denne bedrift mulig.

Her er et foto af vores fantastiske medarbejdere:

MyHeritage Israel-teamet. Med os i tankerne: vores medarbejdere i Ukraine, Frankrig og USA (klik for at zoome)

MyHeritage Israel-teamet. Med os i tankerne: vores medarbejdere i Ukraine, Frankrig og USA (klik for at zoome)

Vi er glade for at se vores vækst fortsætte med at stige kraftigt i takt med, at vi innoverer nye teknologier til at forbedre forskning i slægtshistorie. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer, og ser frem til at fejre mange flere milepæle sammen med jer 🙂