Vi introducerer MyHeritage Uddannelse

Vi introducerer MyHeritage Uddannelse

Vi har glæden af at kunne introducere MyHeritage Uddannelse: Et nyt online ressourcecenter, der hjælper dig med bedre at forstå MyHeritages værktøjer, produkter og tjenester. Og for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af forskningen i din familiehistorie.

Hos MyHeritage bestræber vi os altid på at forbedre brugeroplevelsen og gøre slægtsforskning så enkel og intuitiv så muligt. MyHeritage Uddannelse viser dig alle vores funktioner trin for trin for at sikre at du får en god oplevelse, når du forsker i din familiehistorie med MyHeritage. Det inkluderer masser af materiale, der hjælper dig med at lære om alle aspekter af MyHeritage: artikler, instruktionsvideoer og webinarer. Materialet dækker en lang række emner, herunder masser af tip til alle fra nybegyndere i slægtsforskning til erfarne slægtsforskere.

MyHeritage Uddannelse er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk svensk, norsk, finsk og portugisisk og vi har planlagt at tilføje flere sprog i fremtiden. Det er åbent for alle og gratis at bruge. Vi kommer regelmæssigt til at tilføje nyt indhold til hjemmesiden, så hvis der er noget du gerne vil lære om, så sig endelig til!

Besøg MyHeritage Uddannelse

Den nye hjemmeside til MyHeritage Uddannelse (klik for at forstørre)

Den nye hjemmeside til MyHeritage Uddannelse (klik for at forstørre)

MyHeritage Uddannelse er opdelt i tre hovedsektioner: artikler, webinarer og instruktionsvideoer. Du kan se alle instruktionsvideoer og webinarer når du vil, og artiklene er informative til praktisk læring. Med andre ord har du permanent adgang til nye læringsressourcer når som helst – fra din egen stue!

At komme i gang

For at komme i gang kan du enten indtaste et eller flere ord i søgefeltet for at lære mere om et bestemt emne, eller du kan vælge en af vores kategorier: Slægtstræ, forskning, DNA eller sundhed.

Hvis du er en ny bruger og gerne vil starte med det grundlæggende, skal du klikke på “Kom igang” ved siden af “Interesseret i det grundlæggende?”

Grundlæggende MyHeritage-materiale (klik for at forstørre)

Grundlæggende MyHeritage-materiale (klik for at forstørre)

Instruktionsvideoer

Vores trin-for-trin vejledningsvideoer fortæller dig om forskellige funktioner på MyHeritage på en let og forståelig måde.

Du kan pause, tage notater og vende tilbage til videoerne som det passer dig.

Webinarer

I webinar-sektionen finder du indspillede optagelser fra eksperter i slægtsforskning og DNA-testning. Disse dækker forskellige emner i dybden.

Her kan du også tilmelde dig kommende MyHeritage-webinarer, og se programmet med fremtidige webinarer.

Eksempel på et webinar

Eksempel på et webinar

Alle webinarer inkluderer tidsstempler, så du kan se en liste over alle de emner som dækkes i videoen. Dette betyder, at du kan vælge at gå direkte til de dele af videoen du ønsker at se.

Webinar tidsstempler

Webinar tidsstempler

Artikler

Under sektionen “Artikler”, finder du artikler som forklarer om MyHeritage-funktioner og -produkter, samt nyttige tips.

Article section

Article section

Eksempel på en artikel

Eksempel på en artikel

Filtrering af indhold

Under siden “Lær” finder du alt indhold som er tilgængeligt på MyHeritage Uddannelse.

“Lær”-siden (klik for at forstørre)

“Lær”-siden (klik for at forstørre)

Filtrer indholdet efter emne (slægtstræ, DNA, forskning eller sundhed), efter indholdstype (instruktionsvideo, webinar eller artikel) eller sorter materiale efter popularitet eller hvor nyt indholdet er.

Andre ressourcer

I tillæg til afsnittet Lær, der indeholder alt det materiale vi har diskuteret ovenfor, indeholder sidens øverste tekst også praktiske links til andre ressourcer.

MyHeritage Uddannelse sidehoved

MyHeritage Uddannelse sidehoved

Click “Downloadable resources” for materials that you can download or print out, “Contact us” for content suggestions, to offer to be a content contributor, or for general feedback or a general request, or “Help Center” to visit the MyHeritage Help Center for help with your support questions. On the far right, you can also change the site language.

Klik på “Dokumenter til downloading” for materiale, som du kan downloade eller udskrive; “Kontakt os”, hvis du har forslag til indhold, gerne vil tilbyde dit eget materiale eller for generel feedback eller generelle anmodninger; og “Hjælpecenter” for at besøge MyHeritage Hjælpecenter for at få hjælp til support-spørgsmål. Længst til højre kan du også ændre hjemmesidens sprog.

Dokumenter til downloading

Dokumenter til downloading

Konklusion

Uanset om du er en ny MyHeritage-bruger som netop har startet med at slægtsforske, eller at du har slægtsforsket i mange år, kan du få nytte af MyHeritage Uddannelse, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse med MyHeritage.

Vi er her for at følge dig på hvert trin i processen, når du dykker ned i din families fortid. Vi inviterer dig til at tage springet og se hvad du kan lære!