Family Tree Builder 7.0

Family Tree Builder 7.0

Den seneste version af vores gratis software Family Tree Builder 7.0 – kombinerer innovative teknologier med funktioner der er nemme at bruge.

Family Tree Builder

Family Tree Builder bruges af millioner af mennesker verden over, og du kan opbygge dit stamtræ og udbygge det med billeder, historiske optegnelser og meget mere. Den seneste version, 7.0, er fyldt med spændende funktioner og forbedringer.

Download Family Tree Builder 7.0 gratis nu


Family Tree Builder gør dokumentering og deling af din families historie endnu nemmere. Det synkroniserer hele din families historie i begge retninger mellem din computer og dit familie websted på MyHeritage, samt smartphones og tablets, og åbner vinkler til at finde pårørende og milliarder af historiske optegnelser med vores avancerede matchende teknologier. Dette betyder at du nu kan få sikker adgang til dit stamtræ ikke bare fra din computer, men også fra dit online familie websted, smartphone eller tablet-enhed, og endda udvide træet og tilføje flere informationer og billeder til det, når som helst og hvor som helst. Alle tilføjelser og ændringer synkroniseres tilbage til dit Family Tree Builder program på din computer.

Family Tree Builder 7.0 understøtter 40 sprog, herunder Finsk, Svensk, Dansk og Norsk.

Family Tree Builder 7.0 's brugergrænseflade

Family Tree Builder 7.0 's brugergrænseflade

Bruger du allerede en tidligere version af Family Tree Builder? Opgradering til den nyeste version er nemt og gratis. Dine eksisterende data vil automatisk blive gemt, og vil ikke blive berørt. Udfør en enkelt synkronisering, og du kan begynde at redigere dit stamtræ online, og begynde at bruge vores gratis mobil app til at redigere træet ved hjælp af iPhone, iPad eller Android. Hvis du er en ny bruger, kan du gratis downloade Family Tree Builder 7.0 og begynde et nyt træ, eller importere din GEDCOM for at komme i gang.

Har du allerede et online stamtræ på MyHeritage.com, men er endnu ikke bruger af programmet Family Tree Builder? Så kan du gratis downloade Family Tree Builder 7.0. Du vil automatisk blive bedt om at gendanne dit træ fra MyHeritage.com til din computer. Efter at have gjort dette vil dit træ være synkroniseret, og du vil få en lokal kopi af dine data i stamtræet, hvilket altid er en god idé som ekstra backup.

Med Family Tree Builder 7.0 kan du downloade dine stamtræer online

Med Family Tree Builder 7.0 kan du downloade dine stamtræer online

Family Tree Builders funktioner

Synk

Fra version 7.0 er udgivelse blevet forbedret til at blive en tovejs udgivelse, dvs. fuld Synk, som er en forkortelse af ordet synkronisering. Det betyder, at med Family Tree Builder 7.0, kan du nu redigere dit synkroniserede stamtræ online på MyHeritage.com eller ved hjælp af vores gratis mobil app, og ændringer foretaget online (såsom tilføjelser, redigeringer og sletninger) vil blive anvendt i Family Tree Builder på din computer ved næste synkronisering. Farvel, til kun at læse.

Konfiguration af synkronisering med dit online familie websted

Konfiguration af synkronisering med dit online familie websted

Alle stamtræsoplysninger bliver synkroniseret – herunder billeder, videoer, lydfiler, noter, kilder, citater og alt der er føjet til træet.

Du kan synkronisere manuelt, når du ønsker det, eller fastlægge automatisk synkronisering så du fremover ikke skal bekymre dig om det.

Klik på knappen Synk for at udgive dit familie websted (klik for at zoome)

Klik på knappen Synk for at udgive dit familie websted (klik for at zoome)

Bare fortsæt, funktionen Synk fuldender MyHeritage arkitektur og redskaber “slægtsforskning i skyen”. Brugere kan have et træ, og på et hvilket som helst tidspunkt, bruge en computer, browser eller mobil enhed til at udvide deres træ og tilføje flere data, eller bare gå ind på træet for at vise det til familie og venner.

Family Tree Builder 7.0 kan synkronisere mange træer, hver med sin egen familie hjemmeside

Family Tree Builder 7.0 kan synkronisere mange træer, hver med sin egen familie hjemmeside

Fordelene ved online publicering er talrige. Det giver en ekstra online backup og beskytter dig mod tab af data ved hændelser, der involverer din computer. Dine værdifulde slægtshistoriske data vil være immune over for computer nedbrud, virus eller computer tyveri. Det gør det muligt at dele dit stamtræ med slægtninge og redigere “på farten” med vores gratis MyHeritage mobile app. Smart Matches og Record Matches vil sammenligne dit synkroniserede træ med milliarder af profiler og historiske optegnelser for at skaffe dig nye oplysninger.

Slægtsforskning i skyen

MyHeritage Synk implementerer "slægtsforskning i skyen": adgang til og redigering af dit træ via flere platforme og enheder

Har du allerede downloadet MyHeritage mobile app.? Det giver dig mulighed for at få adgang til og redigere dit stamtræ uanset hvor du er, nu også med understøttelse af træer, der er synkroniseret med Family Tree Builder.

Synk hvordan

På hovedmenulinien, klik på den blå knap Synk for at synkronisere træet med dit familiewebsted. Menuen Synk giver dig adgang til at synkronisere indstillinger og listen over familie steder som du kontrollerer.

Synkronisér dit træ med dit familiewebsted

Synkronisér dit træ med dit familiewebsted

Hver gang en synkronisering foretages finder følgende fire trin sted:

Trin 1 - opdateringer fra dit familie websted bliver hentet og anvendes i Family Tree Builder

Trin 1 - opdateringer fra dit familie websted bliver hentet og anvendes i Family Tree Builder

Trin 2 - Family Tree Builder forbereder opdateringer for at sende dem til familie webstedet

Trin 2 - Family Tree Builder forbereder opdateringer for at sende dem til familie webstedet

Trin 3 - opdateringer (herunder nye billeder) bliver uploadet til familiewebstedet

Trin 3 - opdateringer (herunder nye billeder) bliver uploadet til familiewebstedet

Trin 4 - familiens websted foretager upload

Trin 4 - familiens websted foretager upload

Synk kan være kort- eller langvarig afhængigt af hvor mange opdateringer der er foretaget, og hvor mange nye billeder der er blevet tilføjet. Under synkronisering, kan du klikke på knappen “Fortsæt” og arbejde på træet, mens synkronisering foregår i baggrunden. Dette er en nyttig ny funktion, fordi du ikke længere er nødt til at vente, mens processen foregår. Hvis eventuelle konflikter opstår i løbet af synkronisering, vil du blive underrettet. Når synkroniseringen er færdig, vil dit stamtræ være på dit familiewebsted og klar til at se eller redigere det der.

Dit træ på dit online familiewebsted

Dit træ på dit online familiewebsted

Dit privatliv er vigtigt for os. Private data indeholdt i Family Builder – såsom information om DNA, SSN og andre felter som af træets indehaver er markeret som “privat” – vil ikke blive synkroniseret med online-stamtræet.

Record Matching

Med version 7.0, kommer teknologien Record Matching til Family Tree Builder, for at forstærke vores eksisterende teknologi Smart Matching ™ og matche milliarder af historiske optegnelser på MyHeritage til dit stamtræ. Med en voksende samling af optegnelser, avancerede algoritmer og en masse serverkapacitet, finder Record Matching oplysninger, som mange brugere ikke ville være i stand til at finde på egen hånd og med høj troværdighed og ubesværet.

Record Matches

Record Matches

Hvis der findes optegnelser for en person i dit træ, vil et brunt ikon (som regel i toppen af ​​en stor grøn knap) vises på profilens kort i trævisningen. Klik på den for at se Matchen. Du kan bekræfte eller afvise enhver Record Match. Du kan også hente informationen fra Record Matchen ind i dit træ, og automatisk oprette kilder og citater.

Klik på den grønne knap for at se Record Matches til en person

Klik på den grønne knap for at se Record Matches til en person

Record Matching er den første og eneste teknologi i verden til automatisk at finde relevante Matches for stamtræer i avisartikler, bøger og andet gratis tekstindhold. Det er endnu bedre nyheder til dig, fordi MyHeritage i øjeblikket har verdens største historiske avissamling, der går tilbage til det 18. århundrede, og bruger det med denne teknologi. Dette er ud over at finde Matches i strukturerede optegnelser, såsom fødsel, ægteskab og dødsfald og folketællinger. Kort sagt, Record Matching hjælper dig med at finde væsentlige oplysninger om livet, personligheder og opnåede resultater af dine forfædre.

Se Record Match på en person

Se Record Match på en person

En Record Match kan ofte føre til en spændende opdagelse og åbne døren for mere forskning. Du ved aldrig, hvad du får. Vores samlinger omfatter aviser, folketællinger, fødsel, ægteskab og dødsoptegnelser, gravsten, militære optegnelser, årbøger og endda efterlysningsplakater og forbryderalbum!

Record Matching kan afsløre saftige oplysninger. Er der et sort får i din familie?

Record Matching kan afsløre saftige oplysninger. Er der et sort får i din familie?

Nogle Record Matches kan ses gratis, mens andre kræver et separat data-abonnement på MyHeritage, ikke relevant for abonnenter af Premium eller PremiumPlus på familiewebstedet.

Record Matching er en banebrydende teknologi, der vil hjælpe dig med at forbedre dit stamtræ med fakta fra historiske optegnelser. Det blev for nylig rost af de kendte slægtsforsknings bloggere og opinionsdannere James Tanner og Randy Seaver som “magisk”. Vi håber, at det også vil virke som magi for dig.

Unicode

MyHeritage er et verdensomspændende familienetværk. For at give den bedste støtte til forskellige sprog er den nye version 7.0 af Family Tree Builder blevet omskrevet til at understøtte Unicode. Alle data kan nu indtastes i ethvert sprog og gemmes præcist som indtastet. Tidligere kunne tekst og data kun gemmes i et enkelt sprog, og brugerne kunne ikke mikse og matche forskellige sprog.

Den nye Unicode support tillader Family Tree Builder at registrere data indtastet af brugerne i en kombination af sprog og symboler.

Tidligere versioner af Family Tree Builder gemte projekter af stamtræer som .ZED-filer (ZED står for Zipped GEDCOM). Fra version 7.0, er projekter gemt i .UZED-filer (UZED står for Unicode ZED).

Yderligere funktioner

Family Tree Builder omfatter en meget bred vifte af funktioner, og er ideel for såvel begyndere som professionelle. Dens funktioner omfatter fotoalbum, automatisk ansigtsgenkendelses- teknologi til foto-tagging, smukke stamtræs- diagrammer, plakat udskrivning, rapporter og statistikker, interaktive kort, adgang til DNA-resultater, automatisk kontrol af sammenhæng og meget mere.

Fremstilling af din families historie i en tidslinje

Fremstilling af din families historie i en tidslinje

Billeder sætter kulør til din families historie

Billeder sætter kulør til din families historie

Hvor meget koster det?

Uanset om du opgraderer eller installerer for første gang, er Family Tree Builder 7.0, ligesom alle tidligere versioner, gratis.

Selvom du kan tilføje et ubegrænset antal personer i programmet, skal du have et Premium eller PremiumPlus familiewebsted for at offentliggøre (Synk) et træ med flere end 250 personer ind i dit familiewebsted. Men med et engangskøb af et Premium eller PremiumPlus abonnement, bliver Family Tree Builder Premium for livstid, og kræver ingen yderligere betalinger, modsat andre produkter. Et data-abonnement er påkrævet for at få adgang til de historiske optegnelser. For en overkommelig pris kan du kombinere et Premium eller PremiumPlus familiewebsted med et data-abonnement og dermed få det bedste af alt.

Premium-versionen af ​​Family Tree Builder tilføjer flere funktioner til den gratis version, herunder:

 • Sammenfletning af Smart Matches – Smart Matches er en unik teknologi, der intelligent matcher dit stamtræ med hundreder af millioner af profiler i andre stamtræer, for at finde folk, du måske ikke har kendt til. Sammenfletningen giver dig mulighed for at udtrække oplysninger fra Smart Matches ind i dit eget træ.
Smart Match sammenfletning

Smart Match sammenfletning

 • Alt-i-ét-diagrammer – alle dine slægtninge afbilledet i et enkelt diagram.
Alt-i-ét-diagrammer

Alt-i-ét-diagrammerInteraktive kort til at visualisere dine forfædres rejse gennem livet.

 • Interaktive kort til at visualisere dine forfædres rejse gennem livet.
Interaktive kort

Interaktive kort

Resumé

Family Tree Builder er pakket med fantastiske funktioner, du ikke finder andre steder, og er et fantastisk værktøj for begyndere eller professionelle interesseret i slægtsforskning. Med forbedringerne i version 7.0, en avanceret funktion Synk, teknologien Record Matching, bedre udseende og ny sprog-support, vil vores teknologisk avancerede, og let anvendelige program hjælpe dig med at opbygge din families digitale arv og bevare den for fremtidens generationer.

Family Tree Builder er i øjeblikket tilgængelig for Windows. Vi er begyndt at arbejdet på at tilføje Mac OS X understøttelse. Mac-brugeren må give os lidt tålmodighed, vi arbejder på også at kunne tilbyde Family Tree Builder til dig.

Download Family Tree Builder 7.0 I dag. Vi håber, du vil få fornøjelse af det.

Kommentarer

E-mail-adressen holdes privat og vises ikke

 • Kasper

  25. januar 2017

  Hej Per

  Tak for din kommentar.

  Hvis du kontakter kundeservice på telefon 80 82 01 32 eller på support@myheritage.com, kan de afhjælpe problemet.

  Venlig hilsen

  Kasper