Sammen igen: MyHeritage udvider sit hovedkvarter med ny kontorfløj

Sammen igen: MyHeritage udvider sit hovedkvarter med ny kontorfløj

Hos MyHeritage ser vi altid fremad og forudser behovene hos vores brugere og vores stadigt voksende team. Vi er glade for at kunne fortælle, at vi lige har åbnet en helt ny fløj som en udvidelse af vores hovedkvarter, der ligger i Or Yehuda, Israel. Denne udvidelse, nu med i alt 774 kvadratmeter, giver alle vores teams mulighed for at arbejde sammen under ét tag, hvilket øger kreativitet, samarbejde og innovation.

Den globale pandemi tvang mange virksomheder til at arbejde hjemmefra i en længere periode, og MyHeritage var ingen undtagelse. Da corona nedlukningerne endelig var overstået i 2021, begyndte MyHeritages medarbejdere at vende tilbage til kontoret et par dage om ugen, hvor forskellige afdelinger kom ind på skiftende dage. I første omgang var dette for at begrænse antallet af medarbejdere, så vi kunne overholde retningslinjerne for fysisk afstand. MyHeritage er dog vokset i siden tiden før corona, og da fysisk afstand ikke længere var påkrævet, fandt vi ud af, at den eksisterende kontorplads ikke længere var tilstrækkelig stor til at huse alle vores teams samtidigt.

Med åbningen af den nye fløj kan samtlige teams fra vores hovedkvarter nu arbejde på kontoret samtidigt. Nu kan vi nyde alle fordelene ved en hybrid arbejdsmodel kombineret med tværfagligt samarbejde og fornyet fællesskabsfølelse, der er muliggjort ved at være sammen igen på kontoret.

MyHeritage’s nye kontorfløj i Time-Lapse

For dem, der elsker at se, hvordan tingene bliver bygget, har vi samlet hele byggeprocessen af vores nye kontorfløj i en fascinerende time-lapse-video. Fra det første hammerslag til den sidste hånd på projektet, kan du se forvandlingen udfolde sig fra start til slut denne video:

Festlig åbning

Vi markerede for nyligt indvielsen af vores nye kontorfløj med en ceremoniel klipning af det røde bånd, hvor MyHeritages grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, holdt en bevæget tale til indvielsen.

Ribbon cutting ceremony

Ran Michnowski og Katerina Breitman, der har ledet byggeprojektet, og MyHeritage-grundlægger og administrerende direktør Gilad Japhet, hjalp hinanden med at klippe det ceremonielle bånd

Den nye fløj, en udvidelse af det eksisterende MyHeritage-hovedkvarter, er smukt designet til vores teams behov og komfort. Det er det talentfulde Auerbach-Halevy Architects team, der har designet den nye fløj. Det er dem, der har designet vores smukke hovedkontor, som du kan se i denne forsideblog post fra 2016.

Den nye kontorfløj omfatter kontorer til vores forsknings- og udviklingsteam, et stort åbent køkken, et fælles langbord designet til frokost sammenkomster og en række mødelokaler, der imødekommer alle former for samarbejde.

noble families of Modena, Italy

Dette slægtstræ er bidraget af vores administrerende direktør Gilad, som er en ivrig slægtsforsker og elsker historie. Det er et meget sjældent originalt stamtræ, med de adelige familier i Modena, Italien, håndmalet i akvarel på papir påført på lærred, dateret tilbage til år 1760.

MyHeritage medarbejdere i den nye fløj:

En stor tak

Den vellykkede lancering af vores nye kontorfløj kunne ikke have været mulig uden den utrættelige indsats fra Katerina Breitman, Global Operations Manager; Dani Pavlovsky, Facility Manager; Adir Magal, driftsleder; Ran Michnowski, VP Operations; håndværkere; og IT-afdelingen. Deres dedikation og hårde arbejde sikrede, at hver eneste detalje var perfekt, hvilket gjorde overgangen gnidningsløs for alle. Tak til alle, der har været med til at gøre denne drøm til virkelighed.

Looking ahead

Nu vi er faldet til i vores nye fløj, vil MyHeritage-teamet fortsætte med at arbejde sammen om at hjælpe vores brugere bedre end nogensinde før. Lad os få mange flere års succes og innovation sammen!