Online begivenheder med MyHeritage i løbet af maj og juni

Online begivenheder med MyHeritage i løbet af maj og juni

MyHeritage har tilbudt en lang række gratis online webinarer og Facebook Live-sessioner de seneste par måneder. Målet med disse sessioner er at give brugerne mulighed for at lære af topeksperter og gøre fremskridt med deres forskning, mens de er hjemme.

Vores brugere har reageret med stor entusiasme. Tusinder af mennesker fra hele verden har deltaget i vores Facebook Live-sessioner og webinarer. De har fortalt os, hvor meget de ser frem til MyHeritage-sessionerne især når de ikke kan gå udenfor, og har kommenteret hvor fantastiske sessionerne er, og hvor værdifulde informationerne har været for deres forskning.

Hvis du gik glip af vores tidligere sessioner, skal du ikke være ked af det – du kan finde alle indspillede Facebook Live-sessioner i afsnittet Videoer på vores engelske Facebook-side, og mange af webinarerne er gratis tilgængelige på MyHeritage Uddannelsescenter.

Corona-virussen er måske aftaget nogle steder i verden, men vi har ikke tænkt os at gøre det samme! Vi er spændte på at bringe dig endnu flere informative, sjove og spændende sessioner, så du kan komme videre med din slægtsforskning.

Facebook Live-sessioner

Gå til MyHeritage Facebook-siden for at deltage! Vi har været vært for sessioner fra en række oplægsholdere om familiehistorie og DNA-emner. Facebook Live-sessioner kræver ingen forhåndsregistrering – du skal blot gå til vores side når begivenheden er planlagt til at starte. Du kan se livevideoen øverst på feedet. I løbet af sessionen er du velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet, så oplægsholderen kan svare på dem live.

Nedenfor kan du læse om de kommende Facebook Live-sessioner fra MyHeritage:

24. maj, kl. 20:00

Emne: Kom videre i din slægtsforskning med optegnelser fra militæret

Oplægsholder: Kate Eakman

Beskrivelse: Kate Eakman, seniorforsker hos Legacy Tree, vil vise dig hvordan du bruger optegnelser fra militæret til at komme videre i din slægtsforskning, når du sidder fast.

27. maj, kl. 20:00

Emne: Sjældne optegnelser for slægtsforskning

Oplægsholder: Lisa Lisson

Beskrivelse: Forfatter, underviser og slægtsforsker, Lisa Lisson, vil diskutere nogle af de mindre kendte optegnelser til slægtsforskning, som muligvis kan hjælpe dig med at finde nye oplysninger om din familie.

3. juni, kl. 20:00

Emne: Fabelagtige fotoopdagelser på MyHeritage

Oplægsholder: Lisa Louise Cooke

Beskrivelse: Lisa Louise Cooke, founder of the genealogy research website Genealogy Gems, will illustrate the incredible potential of MyHeritage’s Photo Discoveries™ feature. Lisa Louise Cooke, grundlægger af hjemmesiden for slægtsforskning Genealogy Gems, vil illustrere det utrolige potentiale i MyHeritage’s Photo Discoveries™-funktion.

8. juni, kl. 20:00

Emne: Et indblik i Theory of Family Relativity™

Oplægsholder: Uri Gonen

Beskrivelse: Uri Gonen, vores Senior VP for Product Management, giver dig en insider indblik i MyHeritage’s funktion Theory of Family Relativity™, og viser dig hvordan denne funktion beregner plausible teorier for forhold mellem brugere og deres DNA-matches.

10. juni, kl. 20:00

Emne: Q & A med Roberta Estes

Oplægsholder: Roberta Estes

Beskrivelse: Roberta Estes, grundlægger af DNAeXplain, besvarer dine spørgsmål om fortolkning af DNA-resultater. Du kan stille dine spørgsmål på forhånd eller under live-sessionen.

17. juni, kl. 20:00

Emne: Forskningsmetoder og kilder og citationer

Oplægsholder: Dick Eastman

Beskrivelse: Den kendte slægtsforsker, Dick Eastman, vil give dig værdifulde tips og informationer om effektive forskningsmetoder, og hvordan du korrekt angiver kilder og citationer.

Glem ikke at like og følge vores engelske Facebook-side, så du kommer til at modtage opdateringer og notifikationer når vi går live.

Spørg eksperten webinar-serie

Daniel Horowitz, slægtsforskningsekspert på MyHeritage, er vært for disse informative webinarer. De finder sted hver tirsdag og torsdag kl. 19:00 og dækker en lang række emner.

Her er Daniels kommende Spørg eksperten-sessioner for resten af maj og juni måned. Klik på linket og udfyld formularen for at tilmelde dig.

Torsdag, 21. maj, kl. 19:00

Emne: Sådan administrerer du dine rå DNA-data fra MyHeritage

Beskrivelse: Når du tester med MyHeritage DNA, tilhører dine data dig. Lær at administrere dine rå DNA-data, så du kan bruge dem som du vil.

Klik her for at tilmelde dig til Sådan administrerer du dine rå DNA-data fra MyHeritage.

Tirsdag, 26. maj, kl. 19:00

Emne: Organisering af familiefotos på MyHeritage

Beskrivelse: Lær at uploade og organisere dine fotos på MyHeritage: brug mapper og album, tag dine familiemedlemmer og del dine fotos med dem du holder af.

Klik her for at tilmelde dig til Organisering af familiefotos på MyHeritage.

Torsdag, 28. maj, kl. 19:00

Emne: Forbedr dine MyHeritage-færdigheder med uddannelsescenteret

Beskrivelse: Hver dag er en ny dag til at lære. Lær at udnytte de mange artikler, webinarer og instruktionsvideoer på uddannelsescentret for at forbedre din viden om MyHeritage når det passer dig.

Klik her for at tilmelde dig til Forbedr dine MyHeritage-færdigheder med uddannelsescenteret.

Tirsdag, 2. juni, kl. 19:00

Emne: Kom godt i gang med MyHeritage: Få dit træ til at vokse

Beskrivelse: Du har indtastet dine oplysninger, dine forældres oplysninger og dine bedsteforældres oplysninger… hvordan kommer du videre? Lær at få dit slægtstræ til at vokse ved at slægtsforske udover det grundlæggende.

Klik her for at tilmelde dig til Kom godt i gang med MyHeritage: Få dit træ til at vokse

Torsdag, 4. juni, kl. 19:00

Emne: Dine spørgsmål om MyHeritage hjælpecenteret besvaret

Beskrivelse: Har du et spørgsmål eller bekymring? MyHeritage har svarene på mange ofte stillede spørgsmål på 42 sprog.

Klik her for at tilmelde dig til Dine spørgsmål om MyHeritage hjælpecenteret besvaret.

Tirsdag, 9. juni, kl. 19:00

Emne: Forskellige visninger af dit slægtstræ

Beskrivelse: Udnyt de 4 slægtstrævisninger på MyHeritage –  familievisning, listevisning, viftevisning og anetavlevisning – og lær mange nye måder at se på dit træ på.

Klik her for at tilmelde dig til Forskellige visninger af dit slægtstræ.

Torsdag, 11. juni, kl. 19:00

Emne: Ser du dobbelt? Håndtering af duplikater i dit træ

Beskrivelse: Nogle gange opdager vi, at den samme person forekommer mere end én gang i slægtstræet. Lær hvordan du kombinerer informationer og rydder op i dit træ.

Klik her for at tilmelde dig til Ser du dobbelt? Håndtering af duplikater i dit træ.

Tirsdag, 16. juni, kl. 19:00

Emne: Family Tree Builder: Registrering af kilder til dine fakta

Beskrivelse: Nøglen til at have et nøjagtigt træ er, at citere kilder for hvert stykke information du tilføjer. Lær hvordan du tilføjer kildecitater til dine fakta i Family Tree Builder.

Klik her for at tilmelde dig til Family Tree Builder: Registrering af kilder til dine fakta.

Torsdag, 18. juni, kl. 19:00

Emne: Open Mic: Stil dine spørgsmål om MyHeritage

Beskrivelse: Vær klar til at snakke, når Daniel Horowitz åbner din mikrofon for at høre dine spørgsmål og besvare dem live. Send gerne spørgsmål på forhånd til webinars@myheritage.com.

Klik her for at tilmelde dig til Open Mic: Stil dine spørgsmål om MyHeritage.

Tirsdag, 23. juni, kl. 19:00

Emne: Brug fotos til at berige dit træ på MyHeritage

Beskrivelse: Brug fotos til at forbedre dit slægtstræ: upload dem, tag dine familiemedlemmer og farvelæg dem for at tegne et mere komplet og levende billede af din families arv.

Klik her for at tilmelde dig til Brug fotos til at berige dit træ på MyHeritage.

Torsdag, 25. juni, kl. 19:00

Emne: Family Tree Builder: Avancerede funktioner

Beskrivelse: Family Tree Builder er en robust software, der kan hjælpe dig med at tage din slægtsforskning skridtet videre. Lær om de avancerede funktioner i dette fantastiske værktøj, og hvordan de kan hjælpe dig med at lave et ekstremt detaljeret, nøjagtigt slægtstræ.

Klik her for at tilmelde dig til Family Tree Builder: Avancerede funktioner.

Vi glæder os til at “se” dig igen!