Vi præsenterer specielle animationer for Deep Nostalgia™

Vi præsenterer specielle animationer for Deep Nostalgia™

Deep Nostalgia™ er den magiske MyHeritage-funktion, der drives af D-ID, som giver dig mulighed for at se folk i gamle familiefotos blinke, flytte deres hoveder og smile. Deep Nostalgia™ har taget sociale medier med storm, hvor millioner deler deres animationer og reaktioner på at se fotos af deres elskede forfædre komme til live. Siden lanceringen for 5 uger siden, er der blevet lavet 72 millioner animationer på MyHeritage.

Funktionen er baseret på forskellige sekvenser af bevægelser, der kan anvendes på et foto, der hver stammer fra en forudindspillet drivervideo, som vi har forberedt på forhånd ved hjælp af MyHeritage-medarbejdere. Da vi lancerede denne funktion, var 10 sådanne drivere tilgængelige. I dag er vi glade for at kunne annoncere, at vi har fordoblet antallet af drivere. De 10 ekstra drivere, der udgives i dag, som vi kalder specielle animationer, giver dig mulighed for at se dine forfædre udtrykke et bredere spektrum af bevægelser og følelser, for eksempel, smile bredt, blæse et kys, nikke anerkendende og mere. De specielle animationer er udelukkende tilgængelige for abonnenter med et Komplet abonnement.

Mange af vores brugere blev rørt til tårer over at se deres forfædre se sig omkring og smile til dem. Nu kan du nyde dette endnu mere med de nye animationer.

Sådan vælger du de nye specielle animationer

De 10 nye specielle animationer, udvider udvalget af bevægelser og udtryk, som du kan anvende på dine gamle familiefotos:

  • Smil
  • Dans 1
  • Dans 2
  • Kys
  • Tilfreds
  • Kys og blink
  • Øjenbryn
  • Anerkendelse
  • Sidelæns
  • Medfølelse

De er tilføjet til de foregående 10 generelle animationer, der er nummereret fra #1 til #10.

Når du animerer et foto, vælges en animation som standard, så den passer perfekt til personens positur og vinklen på dit foto. Den første animation er altid en af de første 10 generelle animationer og er aldrig en af de specielle animationer. De specielle animationer skal vælges manuelt.

Deep Nostalgia™-funktionen er tilgængelig fra 3 steder:

Valg af en speciel animation er ikke tilgængelig fra landingssiden, som kun er beregnet til hurtig animation og deling, men er tilgængelig fra de andre 2 steder, hvor mere avanceret funktionalitet er blevet gjort muligt.

På familiesiden

For at få adgang til specielle animationer fra din browser skal du besøge afsnittet Billeder på dit familieside (“Mine billeder” under fanen Slægtstræ i navigationslinjen) og klikke på det foto, som du vil animere.

Klik på animationsknappen over fotoet for at åbne det nye animationspanel i højre side af skærmen.

New: Animation Panel

Nyt: Animationspanel

Vælg en ny animation fra listen over “Specielle animationer”, eller vælg en af de første 10 generelle animationer, hvis du foretrækker det.

Her er et par eksempler på de specielle animationer i aktion:

Kys:

Dans 1:

 • Medfølelse:

I mobilappen

For at få adgang til specielle animationer via MyHeritage-mobilappen skal du åbne appen og klikke på afsnittet “Billeder” ved at trykke på knappen “Billeder” på startskærmen eller i hovedmenuen. Klik derefter på det foto, som du vil animere.

Klik på animationsikonet for at animere fotoet som vist nedenfor:

Når en standardanimation er valgt, skal du klikke på animationsnavnet øverst på skærmen for at vælge en anden animation.

Du kan vælge mellem de 10 generelle animationer eller de 10 nye specielle animationer.

Hvem kan bruge specielle animationer?

Særlige animationer er udelukkende tilgængelige for abonnenter med et MyHeritage Komplet abonnement.

Ikke-betalende brugere kan stadig nyde godt af Deep Nostalgia™ med de generelle animationer og lave flere animationer gratis. Hvis du vil prøve specielle animationer eller animere et ubegrænset antal fotos, skal du bruge MyHeritage Komplet abonnementet.

Konklusion

MyHeritage fortsætter med at introducere nye fotofunktioner, der hjælper dig med at blive forbundet til dine forfædre og slægtshistorie på en helt ny måde. Mange brugere har oplevelset det at bruge Deep Nostalgia™ til at se deres forfædre og kære i video dybt bevægende og meningsfuldt. Med tilføjelsen af de specielle animationer har brugerne nu mulighed for en endnu dybere, mere personlig og mere gribende oplevelse af Deep Nostalgia™.