Theory of Family Relativity™ Opdatering.

Theory of Family Relativity™ Opdatering.

Vi har gode nyheder! Vi har opdateret Theory of Family Relativity™, og tilføjet millioner af nye teorier, der vil hjælpe dig med at forklare hvordan du er relateret til dine DNA matches.

Theory of Family Relativity™ er en banebrydende funktion, der kan spare dig timevis af arbejde, når du prøver at forstå sammenhængen mellem dine DNA-matches. Den udnytter millioner af datapunkter på tværs af de 53 millioner slægtstræer og 19.4 milliarder historiske optegnelser på MyHeritage, så du kan få plausible teorier angående relationen mellem dig og dine DNA-matches

Siden den seneste opdatering er vores DNA-database vokset, og det samme er antallet af slægtstræs profiler og historiske optegnelser på MyHeritage. Derfor er det overordnede antal af teorier vokset betydeligt.

Har du stadig ikke taget en DNA test? Nu er det perfekte tidspunkt at bestille et MyHeritage DNA sæt.

Theory of Family Relativity™ i tal

Med denne opdatering vil du se:

  • Antallet af teorier er vokset med 22%, til 166.16.357.
  • Antallet af DNA Matches, der har en teori, er vokset til 116.865.576, hvilket er en stigning på 22%.
  • Det totale antal forbindelser er vokset med 21%, til 1.204.841.247.
  • Antallet af DNA-kits med minimum én teori er steget med 7%, til 2.528.969.

Udforsk nye teorier

Hvis der er fundet nye teorier, vil du se et lilla farvet banner øverst på siden med DNA Matches. Klik på “Vis teorier” for at se alle DNA matches, der har en teori.

Se videoen nedenfor, for at se hvordan du udforsker Theory of Family Relativity™:

Hvis et DNA match har en teori tilknyttet, er dette vist på DNA kortet. Du kan også sortere dine DNA-matches så du kun ser dem med en Theory of Family Relativity™. Klik på knappen “Filtre” i øverste højre hjørne af siden. Klik derefter på “Alle slægtstræs oplysninger” yderst til venstre og vælg “Har Theory of Family Relativity™”. Dette viser alle DNA-matches med en teori. En “NY”-badge vises ved siden af teorien på DNA-match kortet i 30 dage.

Det er vigtigt at gennemgå slægtskabets forbindelserne for hver teori og selv vurdere, om teorien er plausibel. Hvis en teori lader til at være rigtig, kan du bekræfte den med knappen, der vises over diagrammet med slægtskabs forbindelsen. Hvis teorien lader til at være forkert, kan du afvise den.

Confirming or rejecting a theory

Sådan bekræfter eller afviser du en teori (klik for at vise)

Tips til at øge dine chancer for at modtage teorier

Jo mere detaljeret dit slægtstræ er, desto større er chancen for at modtage en teori. Øg dine chancer for at modtage en teori ved at udvide dit slægtstræ. Jo flere oplysninger du tilføjer, især om dine oldeforældre og andre fjerne forfædre, desto flere opdagelser modtager du. Dette kan få algoritmen til at opdage nye teorier om dine relationer til dine DNA-matches. Du kan også tilskynde din familie til at udvide deres slægtstræer og tage en DNA-test for at øge chancerne for nye opdagelser.

Alle brugere, som får nye teorier, modtager en e-mail fra MyHeritage om, at der er en ny teori at gennemgå. Theory of Family Relativity™ er en betalt funktion på MyHeritage. For at se en fuld teori er et abonnement (Premium, PremiumPlus eller Komplet) nødvendigt. Brugere, som uploader deres DNA-data til MyHeritage, kan betale et engangsbeløb for at få adgang til avancerede DNA-funktioner.

Har du endnu ikke taget en MyHeritage DNA-test? Så er tiden inde! Bestil dit DNA sæt idag!