Fantastisk weekend på Historiske Dage 2018!

Sidste weekend var MyHeritage for tredje år i træk til Historiske Dage i Øksnehallen i København hvor mere end 10.000 mennesker over to dage kom for at se massevis af optrædener, debatter, samtaler, foredrag, reenactments og shows. Der var også utallige stande med udstillere der alle havde noget at bidrage med i forhold til emnet “historie”.

MyHeritage-standen

Opbuddet ved MyHeritage-standen, og interessen for MyHeritage over de to dage, var over al forventning! Ole Moustgaard sad med både unge og ældre og gav gode råd til at bygge og udvide deres stamtræ, hvilket han må sige at være ekspert i med Danmarks vel nok største slægtstræ. Ved standen hjalp vi også med at besvare DNA-relaterede spørgsmål, og guide dem der købte et DNA-sæt med at tage testen, og sende sættet direkte til vores laboratorium i USA for dem.

Ole Moustgaard hjælper med slægtsforskningen

Der blev solgt rigtig mange DNA-sæt ved standen, og til sidst måtte vi endda melde udsolgt. Dog modtog dem der besøgte vores stand efter alle DNA-sæt var solgt, en kupon-kode så de kunne købe det til samme pris som vi solgte for ved Historiske Dage.

En af højdepunkterne både om lørdagen og søndagen, var lodtrækningen som alle der besøgte vores stand kunne deltage i. De glade vindere modtog begge dage et gratis DNA-sæt og årsabonnement til MyHeritage, og om søndagen var det ingen ringere end vicedirektøren for MyHeritage Marketing, Aaron Godfrey, der stod for lodtrækningen og uddelte præmierne.

Aaron Godfrey med vinderne af vores DNA-lodtrækning

Aaron Godfrey holdt også et foredrag om emnet “Er DNA fremtiden for slægtsforskning” ved den store scene på Historiske Dage, hvor han gav et indblik i hvordan DNA kan bruges til slægtsforskningen. Mange mennesker var til stede ved foredraget, og en del af dem kom bagefter hen til vores stand for at snakke med Aaron for at høre mere om emnet, og lære om hvad der gør MyHeritage DNA unikt.

Aaron holder foredrag om DNA

Det var en fornøjelse at tale og hjælpe alle der kom forbi vores stand, og vi glæder os allerede til at være en del af Historiske Dage næste år!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.