Vi har opdaget Meghan Markles engelske rødder!

Kommentarer.

Hele verden er spændte og begejstrede over det kommende royale bryllup mellem prins Harry og skuespillerinden Meghan Markle. For at fejre den store dag, undersøgte vi Markles slægtstræ og opdagede at hun har nogle særdeles kendte slægtninge fra England.

Ifølge vores forskere, deler Meghan Markle forfædre med både Winston Churchill og William Shakespeare!

William Shakespeare (venstre) og Winston Churchill (højre)

Vi fandt ud af, at Meghan Markle er William Shakespeares kusine i 5. led fjernet tretten gange. Hendes forbindelse til Winston Churchill er endnu tættere, da Meghan er Churchills kusine i 6. led fjernet fem gange.

Markles forbindelse til Churchill er gennem Zachariah Howe, der kom fra en familie af britiske bosættere der stammer fra Essex.

Howe blev født i Essex i 1640 og flyttede senere til USA. Det var i Massachusetts at han mødte kone Sarah, født Gilbert. Meghan er efterkommer af deres søn, John, mens Winston Churchill var efterkommer af deres datter, Sarah Curtis.

Se hvordan de er relateret nedenfor:

Markle og William Shakespeare deler også fælles forfædre. Markle er relateret til Shakespeare på sin fars side, og Shakespeare er relateret til Markle på sin mors side.

Meghan er efterkommer af Joan Whalesborough, og Shakespeare var efterkommer af Joans mand, John Whalesborough, født i 1369.

Aaron Godfrey, vores VP Marketing, kommenterede resultaterne:

MyHeritage gør det muligt for alle at opdage deres familiehistorie, så før den store dag, ønskede vi at hjælpe Meghan med at opdage nogle af hendes engelske rødder. Jeg er sikker på at hun vil være glad for at vide, at hun kommer fra prestigefyldte britiske familier.

Vi er glade for at kunne dele denne opdagelse, og vi lykønsker Meghan og prins Harry med deres bryllup!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.