8 internationale fodboldlegender afdækker deres rødder

Som optakt til sommerens turnering, har MyHeritage gået sammen med otte internationale fodboldlegender for at hjælpe dem med at opdage deres rødder. Vi afslørede deres DNA-etnicitetsresultater og hjalp dem med at lære mere om deres familiehistorier for at se om der, ud over nationale rivaliseringer, er mere der forener os end der splitter os.

Som repræsenterer for nogle af de største nationale fodboldhold fra hele verden, mødtes Gilberto Silva (Brasilien), John Barnes (England), Lothar Matthäus (Tyskland), Clarence Seedorf (Holland), Hernán Crespo (Argentina), Robert Pirès (Frankrig), Gianluca Zambrotta (Italien) og Luis García (Spanien) i London for at reflektere over deres arv, deres karriere og hvad det betød for dem at spille for deres landshold.

Tingene tog en mere personlig drejning, da spillerne modtog deres MyHeritage DNA-resultater. Vi afslørede deres etnicitetsresultater, informationer om deres DNA-matches, samt forskning af deres familiehistorie med historiske optegnelser og billeder af deres forfædre.

Få et smugkig i deres diskussion, modereret af den kendte sportsvært, Kelly Cates.

Du kan lære mere om spillerne, deres overraskende etnicitetsresultater og deres utrolige familiehistorie-opdagelser på denne særlige Fodbold DNA-hjemmeside som vi har lanceret i dag. Der vil du også kunne se den komplette dokumentar, komme med bag om scenen og se individuelle videoer med hver af spillerne.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.