Nyt: MyHeritage tilføjer totrinsbekræftelse (2FA) for at sikre din konto

Nyt: MyHeritage tilføjer totrinsbekræftelse (2FA) for at sikre din konto

Den kraftige stigning i globale cybertrusler understreger behovet for at øge sikkerheden for brugerkonti på MyHeritage for at beskytte dem mod uautoriseret adgang, og sikre deres følsomme data.

En af de bedste metoder for at sikre konti er totrinsbekræftelse (2FA).
2FA er en ekstra sikkerhedsforanstaltning til din konto, der er designet til at sikre at du er den eneste der kan få adgang til din konto, selv hvis en anden kender din adgangskode.

Oprindeligt planlagde vi, ifølge tidsplanen, at tilføje 2FA for MyHeritage-konti i juli-august 2018. Men efter det nylige databrud lovede vi den 5. juni 2018, at vi ville fremskynde udviklingen af denne funktion. Vi er glade for i dag, den 7. juni 2018, at kunne annoncere, at vi har afsluttet udviklingen af 2FA til MyHeritage i rekordtid, og har frigivet den første implementering til alle brugere af MyHeritage.

Anvendelse af 2FA til din MyHeritage-konto er valgfrit, og kraftigt anbefalet. Brug venligst et øjeblik for at ændre din adgangskode til MyHeritage (se hvordan her) og følg derefter instruktionerne nedenfor for at tilføje 2FA til din konto.

Hvordan det fungerer

I den første udgave af 2FA hos MyHeritage, angiver du en mobiltelefon og knytter den til din konto ved at forsyne nummeret til MyHeritage. Når du i fremtiden logger ind på MyHeritage fra en ny computer, tablet eller telefon, og med jævne mellemrum en gang om måneden, sender MyHeritage en 6-cifret bekræftelseskode som SMS-besked til din mobiltelefon, som du skal indtaste på MyHeritage for at fuldføre dit login. Denne enkle mekanisme giver et højt sikkerhedsniveau til din konto, da selv hvis hackere har stjålet din adgangskode, så længe de ikke også har din mobiltelefon, kan de ikke logge ind på din MyHeritage-konto. Lad os forestille os at det værst tænkelige scenario, at en hacker kender både din email-adresse og adgangskode, og forsøger at logge ind på din MyHeritage-konto fra en computer i udlandet, som du aldrig før har brugt til at få adgang til MyHeritage. Deres forsøg på at logge ind som dig vil mislykkes, da en bekræftelseskode vil blive sendt til DIN mobiltelefon, og hackeren ikke vil kunne modtage og indtaste den. Den mistænkelige aktivitet ved at have modtaget koden på din mobiltelefon, som du ikke har forårsaget, advarer dig om at dit kodeord er blevet kompromitteret.

Opsætning af 2FA til din MyHeritage konto

Log ind på din MyHeritage-konto og klik på dit navn øverst til højre på skærmen. En rullemenu åbnes. Klik på “Kontoindstillinger”.

Klik på “Aktiver totrinsbekræftelse”:

Indtast din nuværende adgangskode, og klik “Fortsæt”:

Dette ekstra trin er nødvendigt for at sikre os at det virkelig er dig.
Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på “Glemt kodeord?” og følge proceduren for at nulstille din adgangskode, og derefter vende tilbage og genoptage setuppet.

Indtast dit mobilnummer:

Først og fremmest skal du vælge dit land fra listen, og derefter indtaste dit telefonnummer. Dette trin er nødvendigt så vi kan afprøve processen ved at sende en kode til din mobiltelefon, og sikre at det virkelig er din og at du har adgang til den. Når du klikker på “Send kode”, sender vi en 6-cifret numerisk kode til det telefonnummer du har angivet.

Indtast den bekræftelseskode du har modtaget til din telefon, og klik på “Udført”:

Det var alt! Du er nu sikret med totrinsbekræftelse! Din MyHeritage-konto er nu forbundet med dette telefonnummer, og den vil blive brugt i efterfølgende logins.

At logge ind på din MyHeritage-konto efter opsætning af totrinsbekræftelse.

Gå til www.myheritage.dk og log ind:

Hvis dette er den første gang at du logger ind fra en computer, tablet eller mobiltelefon, eller det er mere end en måned siden du sidst loggede ind, sendes en verifikationskode via sms til det mobilnummer du har oplyst. Indtast den 6-cifrede verifikationskode du har modtaget på din mobiltelefon:

Koden vil kunne bruges i 10 minutter. Hvis du ikke indtaster koden i tidee, skal du gå tilbage og logge ind igen, og en ny kode vil blive sendt til din mobiltelefon.

Du er nu logget ind!

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Jeg har ikke en mobiltelefon. Kan jeg tilføje 2FA til min konto?
Svar: I øjeblikket er dette ikke muligt.

Spørgsmål: Jeg har aktiveret 2FA, men nu vil jeg gerne deaktivere den. Hvordan gør jeg dette?
Svar: I første omgang kan dette kun ske ved at kontakte MyHeritage kundesupport. Senere vil vi tilbyde en fremgangsmåde til at gøre dette selv.

Spørgsmål: Jeg tilføjede 2FA til min konto, men har glemt min mobiltelefon og har den ikke med mig i dag. Kan jeg logge ind?
Svar: Du vil ikke blive bedt om at indtaste en verifikationskode hver gang du logger ind, men kun når du logger ind på MyHeritage fra en ny computer, eller hvis en måned er gået siden du sidst loggede ind fra den samme computer. Hvis du bliver bedt om at indtaste en verifikationskode, men du ikke har din mobiltelefon, kan du ikke logge ind. Hvis det haster, eller det er et permanent problem (f.eks. hvis din telefon er blevet tabt eller stjålet), skal du kontakte MyHeritage kundesupport. Vores venlige personale vil være i stand til at hjælpe dig, og efter at de har taget de nødvendige skridt for at bekræfte din identitet (som muligvis kræver at du sender dem et billede-id), kan de midlertidigt deaktivere 2FA på din konto for at give dig mulighed for at logge ind. Du kan derefter opsætte det igen senere med din nye mobiltelefon.

Spørgsmål: Min mobiltelefon er blevet stjålet. Hvad skal jeg gøre?
Svar: Deaktiver 2FA, så tyven ikke vil kunne logge ind som dig, og aktiver den derefter igen med din nye mobiltelefon.

Spørgsmål: Jeg købte en ny telefon med et nyt nummer. Kan jeg ændre min 2FA for at skifte fra den gamle telefon til den nye?
Svar: Ja. Deaktiver 2FA, og aktiver og opsæt den derefter igen med din nye mobiltelefon.

Opsummering

Vi er glade for at være blandt de første inden for slægtsforsknings- og DNA-industrien til at give vores brugere den ekstra sikkerhedsforanstaltning med totrinsbekræftelse (2FA). Dette hjælper med at sikre din konto og dine personlige data på MyHeritage.

Nye versioner af vores mobilapp og Family Tree Builder-software der understøtter 2FA, er ved at blive udviklet og vil være klar inden for kort tid.

MyHerigage hovedkontor i morges klokken 4:00, som sværmer med ingeniører og ledelse, og arbejdede døgnet rundt for at fuldføre denne vigtige sikkerhedsforbedring for vores brugere. Stående til højre er VP R&D, Ran Levy. MyHeritages CEO forblev også med medarbejderne for at styre operationen personligt.

MyHerigage hovedkontor i morges klokken 4:00, som sværmer med ingeniører og ledelse, og arbejdede døgnet rundt for at fuldføre denne vigtige sikkerhedsforbedring for vores brugere. Stående til højre er VP R&D, Ran Levy. MyHeritages CEO forblev også med medarbejderne for at styre operationen personligt.

Denne indsats er et bevis vores forpligtelse til privatlivets fred for vores brugere, og sikkerheden af de data de deler på MyHeritage.