MyHeritage åbner europæisk distributionscenter for DNA-sæt

Kommentarer.

Vi er glade for at kunne annoncere at vi, for at kunne håndtere den store efterspørgsel på MyHeritage DNA-sæt i Europa, netop har åbnet et nyt distributionscenter i Tilburg, Holland.

MyHeritage DNA tilbydes på flere sprog end nogen anden DNA-tjeneste, og sælges i stort set alle lande over hele verden. MyHeritage er nu kendt blandt slægtsforsknings-entusiaster som den førende DNA-tjeneste i Europa, og som det bedste valg for at modtage europæiske DNA-matches, hvilket gør det muligt for vores brugere at finde slægtninge i Europa gennem fælles DNA. Det er den ideelle DNA-tjeneste for folk der forsøger at finde deres slægtninge i Europa, og for folk i USA og resten af verden hvis forfædre stammer fra Europa. Som markedsledende i Europa, er der en konstant efterspørgsen efter MyHeritage DNA-sæt. Vi har oplevet en 450% stigning i salg af DNA-sæt i hele Europa i de første fem måneder af 2018.

Dette er hvad Blaine Bettinger, grundlæggeren af den populære gruppe, Genetic Genealogy Tips & Techniques på Facebook, sagde:

MyHeritages europæiske fokus giver nogle af de bedste europæiske DNA-matches. Dette gør det muligt for folk i Europa, og dem med europæisk arv, at finde værdifulde nye oplysninger.

Indtil nu er DNA-sæt som blev bestilt af europæiske kunder, blevet behandlet i MyHeritage DNA-distributionscenteret i USA. Takket være åbningen af det nye distributionscenter, bliver disse sæt nu afsendt direkte fra Europa, hvilket forkorter leveringstiderne drastisk. Leveringstiden i hele Europa via standard fragt tager nu mindre end en uge, og i nogle tilfælde meget mindre (f.eks. 2 dages leveringstid til Holland og Belgien, og 3-5 dage til Tyskland og Danmark). Fremskyndet forsendelse er også tilgængelig, med levering næste dag for ordrer foretaget inden kl. 13 og 2 dages leveringstid for alle andre ordrer.

Forsendelsesomkostningerne til Europa er nu langt lavere for brugerne end tidligere, og i fremtiden vil det nye distributionscenter også indsamle DNA-prøver, der sendes tilbage af europæiske kunder, og hurtigt fragte dem til MyHeritage DNA-laboratoriet i USA.

Åbningen af det nye europæiske distributionscenter er det seneste tiltag i vores løbende bestræbelser på at imødekomme den voksende globale efterspørgsel, og få dine DNA-sæt hurtigere ud til dig så du også kan få dine resultater hurtigere.

Besøg MyHeritage.dk/DNA for at bestille dit eget DNA-sæt eller yderligere DNA-sæt til dine familiemedlemmer.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.