Far og datter genforenet på The Today Show

Far og datter genforenet på The Today Show

New Hampshire socialarbejder, Kim Fairbank, 51, har altid vidst at hun var adopteret. Efter en hård barndom af familiære skuffelser, ønskede hun at komme i kontakt med sin biologiske familie. Hun forsøgte DNA-testning og ventede på svar. Det var MyHeritage DNA, der gav Kim en match med hendes biologiske far som ændrede hendes liv.

Kim og hendes far, Tavlos, mødtes for første gang direkte på Megyn Kelly-talkshowet. Se det fantastiske øjeblik i denne video:

Søgningen

Under sin barndom blev Kim givet væk af sin første adoptivfamilie til en anden adoptivfamilie. Hun blev adopteret ikke en gang, men to gange.

For mig, at være adopteret, betød at jeg aldrig vidste hvem mine forældre var. Jeg havde bare lyst til at finde min biologiske familie, eller enhver der er relateret til mig, for at kunne finde en familie. Det var det der drev mig.

Da Kim var 21, besluttede hun sig endeligt for begynde med at lede efter sine biologiske forældre. Hun håbede på at skaffe sine adoptionsdokumenter fra staten, men intet dukkede op. Hun sluttede sig til andre DNA-testtjenester, men modtog ikke nogen nyttige resultater. Hun fortsatte og besluttede sig for at slutte sig til alle sider, der kunne hjælpe hende med søgningen. Hun uploadede sine DNA-resultater til MyHeritage, og håbede at svaret var derude og ventede på hende.

Kim gav næsten op. Hun begyndte at tro på, at hun aldrig ville møde hendes familie, og at det aldrig ville ske for hende. Det var på det tidspunkt hun modtog en e-mail fra MyHeritage.

Da jeg modtog e-mailen fra MyHeritage, der sagde “du har en forældre-barn-match”, blev jeg helt paf. I det øjeblik rystede jeg og var nervøs, jeg kunne ikke tro, at det var sandt.

I New Mexico tog Nio Tavlos, 73, en MyHeritage DNA-test, primært for at lære mere om hans etniske baggrund. Han ønskede at vide om han kun havde græsk blod, eller om han også havde tyrkisk oprindelse. Tavlos mente også, at han var far til et barn for mange år siden under et kort forhold, da han var 20. Han troede at han var far til en dreng, der blev bortadopteret til en tandlæge der bor i Boston. Som kunstner, var der ikke plads til børn i Tavlos’ krævende livsstil.

Tavlos var meget overrasket over at blive kontaktet af en datter og ikke en søn!

Jeg ventede i 35 år på at der ville blive banket på døren. Da det endelig skete, var det ikke en dreng, det var en pige – Kim, og hun er 51, og har to børn. Jeg har to børnebørn!

Genforeningen

Tavlos er henrykt over at være bedstefar og kan ikke vente med at dele resten af sit liv med sine nyfundne efterkommere.

Det viste sig at Kims adoptivforældre ikke er så involveret i hendes liv, og børnene har ikke bedsteforældre. På dette tidspunkt i mit liv – i mine 70’ere – tror jeg at jeg er mere forberedt på at have en familie. Så jeg er meget spændt, og chokeret, forbløffet. Kim brugte et meget godt ord for at beskrive situationen – paf. Det er præcis sådan jeg føler.

Tavlos og Kim har mange år de skal nå at indhente, men de har besluttet sig for at de ikke vil spilde nogen tid med at lære hinanden at kende!

Har du taget en MyHeritage DNA test? Fortæl os hvad du har opdaget i kommentarfeltet nedenfor!