MyHeritage LIVE i Oslo: Programmet er nu tilgængeligt

Kommentarer.

Der er nu kun lidt over 10 uger indtil vores første internationale brugerkonference nogensinde i Oslo!

Ved konferencen, som finder sted i weekenden den 2.-4. november 2018, vil MyHeritage LIVE præsentere foredrag fra verdensberømte eksperter inden for slægtsforskning og DNA samt præsentationer fra ledende MyHeritage-medarbejdere og praktiske workshops, der trin for trin vil instruere dig i MyHeritage-værktøjer og funktioner.

Tilmeld dig nu til MyHeritage LIVE

Som optakt til konferencen, er vi er glade for at kunne dele programmet for alle dage.

Program for konferencen

Der er tre spor: Slægtsforskning, DNA, og praktiske workshops.

Slægtsforskningssporet indeholder forelæsninger undervist af branchens eksperter og top MyHeritage-medarbejdere. Emnerne omfatter måder at maksimere MyHeritage SuperSearch™ på, vores matchingteknologier, oversigter over vigtige historiske samlinger hos MyHeritage og top insider-slægtsforskningstips.

I DNA-sporet får du mulighed for at høre om det nyeste inden for MyHeritage DNA-værktøjer og -teknologier, hvordan du kan få mest ud af DNA-matching, fremskridt inden for genetisk slægtsforskning og rørende DNA-succeshistorier.

De praktiske workshops, som ledende MyHeritage-produktansvarlige vil stå for, vil instruere dig i MyHeritage-værktøjer og funktioner, og vil vise dig hvordan du kan få den bedst mulige oplevelse med MyHeritage.

Se programmet for MyHeritage LIVE her

Mød os i Oslo

Konferencen er åben for alle der gerne vil lære mere om MyHeritage – herunder abonnenter, DNA-kunder, dem med gratis konti, og dem der endnu ikke har brugt MyHeritage, men gerne vil vide mere.

Vi har sørget for en speciel rabat på hotellet, som du kan læse mere om på konferencens hjemmeside. Der er også en Early Bird-rabat til dem der tidligt tilmelder sig til konferencen.

Konferencen giver dig en unik mulighed for at lære om hvor MyHeritage er på vej hen, og møde andre brugere af MyHeritage fra hele verden.

Tilmeld dig til MyHeritage LIVE i dag, og nyd godt a Early Bird-rabatten!

Vi håber at se dig i Oslo!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.