MyHeritage hovedsponsor for Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019

Kommentarer.2

Vi er glade for at kunne dele en spændende nyhed! MyHeritage er af European Broadcasting Union (EBU) i dag blevet annonceret som hovedsponsor af Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019. Som begivenhedens hovedsponsor, har MyHeritage fået en omfattende global forbindelse og begivenheds- medie-, og digitale rettigheder til den kommende sangkonkurrence, som afholdes i Tel Aviv.

Det Europæiske Melodi Grand Prix er en berømt international sangkonkurrence, der afholdes årligt siden 1950’erne, primært blandt medlemslandene i European Broadcasting Union. Det er verdens største live musikbegivenhed, og en enormt populær tv-begivenhed, der er blevet set live af et gennemsnit på næsten 200 millioner mennesker i de seneste 3 år. Vinderlandet fra det foregående år er vært for konkurrencen, og da Israel vandt 2018-konkurrencen, afholdes Eurovision 2019 i Tel Aviv.

Dette partnerskab med Det Europæiske Melodi Grand Prix, kommer i hælene på at MyHeritage er blevet den mest populære platform til slægtsforskning og DNA-tjeneste i Europa, efter kraftigt stigende interesse i DNA-tests for opdagelse af slægtninge og etnisk oprindelse.

MyHeritage kommer til at arbejde tæt sammen med EBU for i løbet af året at skabe indhold, der vil fokusere på den rige arv fra Det Europæiske Melodi Grand Prix, og afsløre forbindelserne mellem vindere, deltagere og fans af showet.

Jon Ola Sand, EBU’s administrerende tilsynsførende for Det Europæiske Melodi Grand Prix, sagde:

Vi er meget glade for at have MyHeritage om bord som hovedsponsor til Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019. Dette nye partnerskab er et perfekt match; det underbygger vores kerneværdier af mangfoldighed og integration, samtidig med at forskellige lande og nationaliteter samles i en ånd af opdagelse og kreativitet.

Aviram Levi, MyHeritages Chief Marketing Officer, sagde:

Som en af verdens største forsamlinger der fejrer kulturel mangfoldighed og kreativitet, deler vi Det Europæiske Melodi Grand Prixs værdier. At hjælpe folk med at styrke deres bånd til deres familier ved at etablere en forbindelse til deres familiehistorie og oprindelseskulturer, gør dem i stand til at indse, at mens vi alle er unikke, er vi mere ens og forbundet end vi tror.

Semifinalerne ved Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019 finder sted den 14. og 16. maj 2019, og den store finale afholdes den 18. maj på EXPO International Convention Center i Tel Aviv, Israel. Showet vil blive produceret af det israelske tv-selskab KAN og EBU.

 

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Inge Boyle Nielsen


  14. oktober 2018

  Det glæder mig at høre – både for jer og for Israel.

  • Ilan


   15. oktober 2018

   Tak 🙂