MyHeritage DNA afslører krigshemmelighed på Fox and Friends

Kommentarer.

Allen Henderson fra South Carolina tog en MyHeritage DNA-test for at vide mere om sine rødder og lære om sin etniske baggrund. Allen havde aldrig forestillet sig, at han takket være DNA-testen ville finde en bror i Frankrig, som han ikke engang vidste eksisterede! MyHeritages hurtigt voksende globale database gør opdagelser som denne mulige, og tidligere på ugen delte Allen sin historie som ændrede hans og hans brors på Fox and Friends.

Se Allen fortælle sin historie her:

Under Anden Verdenskrig var Allens far en amerikansk soldat stationeret i Normandiet, Frankrig, hvor han blev forelsket i en fransk kvinde ved navn Irene (Andres mor). De planlagde at gifte sig og bosætte sig i USA, men Irene besluttede, at hun ikke kunne forlade sin familie. Irenes bror (Andres onkel) var i den franske modstandsbevægelse. Han blev fanget og sendt til hans død i Buchenwald. Efter at Irenes bror blev dræbt, var hendes mor utrøstelig. Irene blev boende i Frankrig, så hendes mor slap for at føle, at hun havde mistet endnu et barn.

Irene holdt hendes graviditet skjult for Allens far. Men på hendes dødsleje bekendtgjorde Irene, at han var hendes livs kærlighed.

Featured on Fox and Friends: Irene, Andre's mother
Irene, Andres mor

Tilbage i USA

Allens far vendte tilbage til USA efter krigen. Der startede han et nyt liv og giftede sig med Allens mor. Han døde for nogle år siden uden at vide, at han havde en søn i Frankrig.

Efter at have set resultaterne af en MyHeritage DNA-test på Fox og Friends, blev Allen inspireret til selv at tage en MyHeritage-test for at lære mere om sin etniske oprindelse og sine rødder. Kort efter at have modtaget sine DNA-resultater, modtog Allen en e-mail via MyHeritage. Det var fra Andres kone, der kunne fortælle, at han havde en halvbror i Frankrig!

Det var meget surrealistisk, fordi jeg virkelig ikke anede noget om det. Jeg tænkte på hvordan det kunne være, at jeg havde en halvbror i Frankrig, men så huskede jeg, at min far deltog i landgangen på Omaha Beach og kæmpede i Normandiet under Anden Verdenskrig. Han var der fra juni 1944 til november 1945. Så jeg indså, at det var muligt.

Fox and Friends featured: Allen and Andre's Father
Allen og Andres far

Familieligheder

Andre voksede op uden at vide noget om sin familie. Alt han vidste var, at faren var en amerikansk soldat. Gennem hele sit liv har han søgt i historiske optegnelser i håb om at finde frem til oplysninger der kunne fortælle ham mere om sin far.

Han så sig ofte i spejlet og tænke: “Hvem ligner jeg? Hvor kom jeg fra?”

Nu har han fået svar på sine spørgsmål.

Siden deres første Facetime-samtaler, har Andre og Allen været chokeret over deres bemærkelsesværdige fysiske ligheder.

Fox and Friends
Allen (venstre) og Andre er påfaldende ens

Udover at eje næsten identiske katte og at de begge foretrækker de samme typer af skjorter og trøjer, har de oven i købet levet ført lignende liv. Ligesom Allen, arbejdede Andre som evangelisk præst på deltid, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt i betragtning af hvor lille den evangeliske trosretning er i Frankrig i forhold til USA.

Følelsesladet første møde

For et par uger siden rejste Allen til Nancy, Frankrig, for at møde Andre og hans familie for første gang.

Fox and Friends Andre and Allen Meet for the first time
Andre and Allen mødes for første gang

De to halvbrødre brugte tiden på at lære hinanden at kende ved at udveksle familiehistorier og kigge på gamle billeder.

Fox and Friends Features: Allen (r) shows Andre (l) photos photos of the family
Allen (højre) viser Andre billeder af deres far og den udvidede familie

Som Allen sagde ved mødet, har dette været en livsforandrende oplevelse for dem begge.

De er begge ekstremt taknemmelige for at MyHeritage DNA har hjulpet dem med at finde hinanden. Allen er glad for at kunne byde Andre og hans børn velkommen som en del af den større Henderson-familie. Andre er lykkelig for at have fundet sin biologiske familie, som han har ledt efter hele sit liv.

Har du taget en MyHeritage DNA-test? Besøg Myheritage.dk/dna og bestil din DNA-test i dag, så du også kan finde nye, og måske ukendte, slægtninge.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.